Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
mr_element

Διαβάζω στα σχόλια ότι γίνεται calibrate και αλλάζει πολύ προς το καλύτερο. Ψάχνοντας βρήκα μόνο έναν οδηγό για calibration από το rtings αλλά οι ρυθμίσεις που περιγράφονται δεν αντιστοιχούν μία-προς-μία με τα μενού της οθόνης. Υπάρχει κάποιος που να το έκανε calibration και να μπορεί αναλυτικά να μου πει τι τιμές έβαλε και που?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Nikos_Tzio

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Preset modes sports
Game enhance off
Freestone on Response extreme Dark stabilizer 0
Hue 50
Saturation 52
Sharpness 80
Brightness contrast both 73
Input color format rgb
Smart hdr game hdr

Βρίσκεις στο τέλος το Lcd conditioning και το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του με υπομονη

5 Σχόλια

Nikos_Tzio

Επίσης αν έχεις Nvidia θέλει κάποιες ρυθμίσεις και από κει

Nikos_Tzio

Στην Nvidia πρέπει να κάνεις τα εξής
Στην αλλαγή ανάλυσης πας στο 3 και πατάς χρήση χρωμάτων Nvidia

Βάθος χρώματος υψηλότερη 32bit
Βάθος εξόδου 10bpc
Μορφή χρωμάτων rgb
Δυναμικό εύρος πλήρες

Μετά πας αλλαγή ρυθμίσεων χρώματος

Φωτεινότητα 42
Αντίθεση 57
Γαμα 1.05
Ψηφιακή ζωντάνια +58

Nikos_Tzio

αυτες ειναι οι δικες μου ρυθμισεις . το αποτελεσμα οσο καλυτερο μπορει να γινει. προερχομαι απο 4k monitor για αυτο το λεω. το εφερε οσο πιο κοντα γινεται σε σε ενα πολυ καλο αποτελεσμα

mr_element

Είσαι φοβερός. Αν και με καθυστέρηση σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου ήσουν υπερπλήρης. Προς το παρόν βρίσκομαι σε AMD κάρτα και μάλιστα δεν έχω περάσει το catalyst (προτιμώ τους drivers των Win10 εφόσον αυτοί λειτουργούν ΟΚ για το σύστημα μου), επομένως δεν μπορώ να πειράξω κάτι πέραν των ρυθμίσεων του monitor που πρότεινες. Λίγο over-bright για τα γούστα μου, αλλά θα σε εμπιστευτώ! Να 'σαι καλά!

Nikos_Tzio

να σαι καλα φιλε μου. χαιρομαι που βοηθησα. πιστευω οτι σε αυτες τις ρυθμισεις αποδιδει η οθονη αψογα

Όνομα χρήστη