Διαβάζω στα σχόλια ότι γίνεται calibrate και αλλάζει πολύ προς το καλύτερο. Ψάχνοντας βρήκα μόνο έναν οδηγό για calibration από το rtings αλλά οι ρυθμίσεις που περιγράφονται δεν αντιστοιχούν μία-προς-μία με τα μενού της οθόνης. Υπάρχει κάποιος που να το έκανε calibration και να μπορεί αναλυτικά να μου πει τι τιμές έβαλε και που?
5 Σχόλια
Επίσης αν έχεις Nvidia θέλει κάποιες ρυθμίσεις και από κει
Στην Nvidia πρέπει να κάνεις τα εξής
Στην αλλαγή ανάλυσης πας στο 3 και πατάς χρήση χρωμάτων Nvidia
Βάθος χρώματος υψηλότερη 32bit
Βάθος εξόδου 10bpc
Μορφή χρωμάτων rgb
Δυναμικό εύρος πλήρες
Μετά πας αλλαγή ρυθμίσεων χρώματος
Φωτεινότητα 42
Αντίθεση 57
Γαμα 1.05
Ψηφιακή ζωντάνια +58
αυτες ειναι οι δικες μου ρυθμισεις . το αποτελεσμα οσο καλυτερο μπορει να γινει. προερχομαι απο 4k monitor για αυτο το λεω. το εφερε οσο πιο κοντα γινεται σε σε ενα πολυ καλο αποτελεσμα
Είσαι φοβερός. Αν και με καθυστέρηση σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου ήσουν υπερπλήρης. Προς το παρόν βρίσκομαι σε AMD κάρτα και μάλιστα δεν έχω περάσει το catalyst (προτιμώ τους drivers των Win10 εφόσον αυτοί λειτουργούν ΟΚ για το σύστημα μου), επομένως δεν μπορώ να πειράξω κάτι πέραν των ρυθμίσεων του monitor που πρότεινες. Λίγο over-bright για τα γούστα μου, αλλά θα σε εμπιστευτώ! Να 'σαι καλά!
να σαι καλα φιλε μου. χαιρομαι που βοηθησα. πιστευω οτι σε αυτες τις ρυθμισεις αποδιδει η οθονη αψογα