Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
spidoul

καλησπερα εβαλα τους drivers και δεν μου εκανε την οθονη gsyng τι κανω λαθος>?και για να ειναι ενεργο πρεπει στην ρυθμιση να εχω το freesyng on η off?
αν το εχω on χανω οτι εχω στο dektop δηλ τα games τις εφαρμογες μου κ.τ.λ

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

aristidis_agathagelidis

με hdmi υποστηριζει 144hz με display port 165hz μπηκα στην κεντρικη σελιδα τις εταιριας τα λεει ολα ξεκαθαρα

2 Σχόλια

manwlisj

εμενα με συστημα με r9 280 δεν μου βγαζει καν επιλογη να αλλαξω τα hz της οθόνης.εχω κανει και clean install τον υπολογιστη και τπτ.
θα λυθει το πρόβλημα με την αλλαγη καρτας γραγικων ή μήπως έχει κανα θέμα η οθόνη που έχω?

aristidis_agathagelidis

η καρτα γραφικων σου ειναι μικρη με μια 2060super η μια 1660ti εισαι μια χαρα!!!display port ομως στην οθωνει η hdmi 2,0 η 2,1

Όνομα χρήστη
aristidis_agathagelidis

εσυ μπορεις να μου λυσεις μια απορια στα hz στις ρυθμησεις στα nvidia drivers μπορεις να επιλεξεις αντη 165hz τα 144hz

3 Σχόλια

spidoul

οχι μονο 165 h βασικα 164 h μου γραφει στην nvidia

aristidis_agathagelidis

δηλαδη στον πινακα στο μενου στις ρυθμησεις σου λεει μονο 165 hz εγω εχω οθονη με 144 hz και το κανει και 120 hz και ποιο κατω εαν θελω αλλα μονο 144 hz δεν μου το δειχνει

STEFANOS_Syllignakis

Μέσα από το control panel της nvidia μπορείς να αλλάξεις τα hz και να προσθέσεις τα 144!!!

Όνομα χρήστη
aristidis_agathagelidis

το freesyng on στην οθωνη και στις ρυθμησεις τις nvidia απο τα drivers...δηλαδη και στα δυο στο on τα εχεις

Όνομα χρήστη