Έχω την συγκεκριμένη οθόνη συνδεδεμένη με xbox series x. Γνωρίζει κάποιος να μου πει την καλύτερη λύση για ήχο και που να το συνδέσω? Γιατί ο ήχος που βγαίνει από την οθόνη (HDMI) είναι άθλιος για gaming...
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχω την συγκεκριμένη οθόνη συνδεδεμένη με xbox series x. Γνωρίζει κάποιος να μου πει την καλύτερη λύση για ήχο και που να το συνδέσω? Γιατί ο ήχος που βγαίνει από την οθόνη (HDMI) είναι άθλιος για gaming...
1 Απάντηση
Γεια σου φίλε. Όπως κοιτάς την οθόνη στην πλάτη της, έχει τέρμα δεξιά 2 καρφιά ήχου, 1 πράσινο και 1 μαύρο. Το 1 είναι για είσοδο και το άλλο για έξοδο. Μπορείς να συνδέσεις καρφί στην έξοδο που είναι για ακουστικά και να το συνδέσεις στο ηχοσύστημα/ηχεία σου. Αν παίρνουν καρφί τα ηχεία σου θα χρειαστείς καλώδιο καρφί σε καρφί, αν παίρνουν RCA θα χρειαστείς καρφί σε RCA.
2 Σχόλια
φιλε δεν θα ειναι καλυτερη η ποιοτητα αν συνδεσουμε τα ηχεια κατευθειαν στο pc η την κονσολα με usb ανταπτορα ??????
Δεν νομίζω να κάνει διαφορά αλλά η συγκεκριμένη λύση που έδωσα είναι επειδή ο φίλος έχει κονσόλα και όχι PC. Εννοείται πως αν έχεις PC είναι καλύτερο να το κουμπώσεις κατευθείαν πάνω στο PC.