What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sa1Ko

Καλησπέρα έχω την οθόνη αλλά έχω μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω τεράστιο γραφείο αλλά ούτε και μικρό και όταν παίζω fps παιχνίδια κάνω μεγάλες κινήσεις του χεριου χτυπάω το ποντίκι στο δεξι πόδι της οθόνης. Υπάρχει κάποια λύση σ αυτό; κάποιος που να είχε το ίδιο πρόβλημα και το αντιμετώπισε κάπως; ευχαριστώ

Username

1 Reply

lambrosalbanis

Μπορεις να παρεις ενα διαφορετικο stand, εγω προσωπικά εχω δυο οθονες και εχω παρει αυτο https://www.skroutz.gr/s/21366688/VonHaus-Dual-Arm-Desk-Mount-with-Clamp.html?from=account_favorites , ειναι πολυ στιβαρο και διατηρει τη λειτουργια που μπορω να γυρισω την οθονη κάθετα. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δε μπορεις να ρυθμισεις ευκολα το υψος γιατι θελει βιδωμα και ξεβιδωμα μεχρι να το βρεις εκει που το θελεις, αλλα και αυτο δεν ειναι πολυ δυσκολο, μια βιδα είναι μονο

1 Comment

Sa1Ko

Πολύ καλή ιδέα ευχαριστώ! Προς το παρόν γύρισα τα πόδια τέρμα αριστερά προς το πληκτρολόγιο και την οθόνη τέρμα δεξιά ώστε να ναι και πάλι στην ευθεία και έχω φτιάξει τον χώρο που χρειάζομαι. Αν πάρω μεγαλύτερο γραφείο στη συνέχεια θα εφαρμόσω την πρόταση σου σίγουρα!

Username