Αν το χρησιμοποιείς μόνο για κλήσεις, μηνύματα, ραδιόφωνο και τραγούδια αποθηκευμένα μέσα σε κάρτα μνήμης, θα παρουσιάζει κολλήματα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αν το χρησιμοποιείς μόνο για κλήσεις, μηνύματα, ραδιόφωνο και τραγούδια αποθηκευμένα μέσα σε κάρτα μνήμης, θα παρουσιάζει κολλήματα?
1 Απάντηση
5 Σχόλια
Εσείς πόσο καιρό το χρησιμοποιείτε μέχρι σήμερα?
Στο Nokia 2720 flip, στα μηνύματα μπορείς να γράψεις 145 Ελληνικούς χαρακτήρες σε ένα μήνυμα (μόνο με κεφαλαία γράμματα) αντί για 63? Εγώ έχω το Nokia 8000 4G με kaiOS, και πήγα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων εκεί που λέει ¨"Κωδικοποίηση SMS" το άλλαξα από "Πλήρης διαμόρφωση" σε "Μειωμένη μορφή" και δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, ένα μήνυμα εξακολουθεί να ισοδυναμεί με 63 ελληνικούς χαρακτήρες.
Το πήρα το Φεβρουάριο του 2020 αλλά χάλασε η μπαταρία και έκλεινε συνέχεια το πήγα στο μαγαζί το έστειλαν στο service της Nokiα αυτό έγινε 3 φορές χωρίς να το φτιάξουν μετά ζήτησα καινούριο το πήρα τον Νοέμβριο του 2020 τώρα κλείνει μερικές φορές αλλά και να πάω πάλι η ίδια κατάσταση θα ξαναγίνει οπότε τον χρησιμοποιώ έτσι.H Νοκια είχε πολύ καλά τηλέφωνα αλλά τα έχει χαλάσει,Κρίμα
'Αμα αρχίσει να σας κολλάει κάντε το επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις
Με το Nokia 8000 4G δεν έχω τέτοιο πρόβλημα να κλείνει από μόνο του. Αλλά έχω το πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες που έγραψα στο σχόλιο ποιο πάνω. Ισχύει και το ίδιο για το Nokia 2720 flip ? Μπορείς να γράψεις ένα μήνυμα με 145 Ελληνικούς χαρακτήρες?