Θα μπορούσατε να μου πείτε για τους χρόνους ψησίματος; Είναι "δυνατό" σαν τους μεγαλύτερους οικιακούς φούρνους; Γιατί έχω κακή πείρα από άλλα φουρνάκια. Θελανε 4 ωρες για να ψησουν μισό κοτόπουλο
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα μπορούσατε να μου πείτε για τους χρόνους ψησίματος; Είναι "δυνατό" σαν τους μεγαλύτερους οικιακούς φούρνους; Γιατί έχω κακή πείρα από άλλα φουρνάκια. Θελανε 4 ωρες για να ψησουν μισό κοτόπουλο
3 Απαντήσεις
Πολύ μέτριος φούρνος σαν απόδοση και σαν κατασκευή ειδικά στην σχάρα δεν μπορείς να βάλεις ενα ικανιποητικό σε μέγεθος φαγητό γιατί πέφτει-φεύγει η σχάρα αδικαολόγητη κατασκευη μόλις βάλεις ενα ταψάκι να πέφτει η σχάρα.επεισης απολυ αργό για να πιασει θερμοκρασία οπως και στις κάτω τρύπες πάνω απο την κάτω αντίσταση και δεν καθαρίζετε.Πρώτη φορα χρησιμοποιω φουρνάκι δεν ξέρω για άλλα φουρνάκια αλλα στους δύο μήνες που το έχω αυτό κάθετα δεν το συνηστώ εξω απο άλλα κακά που δεν κρατέι το ταψάκι στην μεσαία σκαλα
Είναι αρκετά δυνατό σε σχέση με άλλα φουρνάκια παρόμοιου μεγέθους. Βάση της δικής μου πείρας, το ψήσιμο γίνεται σε αντίστοιχο χρόνο με έναν οικιακό μεγάλο φούρνο, με τη μόνη διαφορά ότι δεν είναι πάντα όσο ομοιόμορφο. Καμία φορά το φαγητό που βρίσκεται προς το εσωτερικό του ταψιού ψήνεται ελαφρώς πιο γρήγορα από αυτό δίπλα στη πόρτα. Σε αυτή τη περίπτωση απλά γυρίζω το ταψί μέσα έξω στα μισά του ψησίματος και λύνεται το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει στα περισσότερα μικρά φουρνάκια καθώς οι αντιστάσεις (τα στοιχεία που ζεσταίνουν τον θάλαμο) βρίσκονται πιο κοντά στο φαγητό λόγω του μικρότερου μεγέθους. Επίσης είναι λογικό η εσωτερική μεριά του φούρνου να είναι πιο ζεστή σε αντίθεση με την εξωτερική όπου βρίσκεται το πορτάκι.