Καλησπέρα. Έχω αγοράσει την Go Pro Hero 9 και της έχω βάλει μία κάρτα Micro SD SunDisc Extreme PRO 128 GB. Επίσης έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Quik στο κινητό. Το πρόβλημά μου είναι ότι από τα 23 βιντεάκια που έχω τραβήξει μέχρι τώρα, βρήκα στην SD και κατέβασα μόνο τα 5 ή 6 . Τα υπόλοιπα τα βρίσκω μέσα στην εφαρμογή Quik , πατώντας το μπλε εικονίδιο (που μοιάζει με την Συλλογή του κινητού) , στην πρώτη οθόνη του Quik , στην καρτέλα App αλλά … δεν μπορώ να τα κατεβάσω. Σίγουρα βρίσκονται κάπου στην μνήμη του κινητού , δεδομένου ότι παίζουν χωρίς σύνδεση στο web και επίσης έχει μειωθεί ο ελεύθερος χώρος του κινητού αλλά, συνέδεσα το κινητό με το PC και έχω ψάξει πολύ χωρίς να μπορώ να τα εντοπίσω για να τα κατεβάσω. Ούτε μπορώ να τα μεταφέρω στην MicroSD. Αν τα ανεβάσω σε MSN ή παρόμοια εφαρμογή χάνω την υψηλή ανάλυση που μου δίνει η GoPro. Μία λύση ενδεχομένως είναι να πληρώσω τα περίπου 5€ για έναν μήνα για να τα σώσω στο Cloud και από εκεί ίσως να τα κατεβάσω αλλά, την θεωρώ λύση απελπισίας (αν πιάσει). Εχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;