What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimitris_Kyratzidis

Καλησπέρα. Έχω αγοράσει την Go Pro Hero 9 και της έχω βάλει μία κάρτα Micro SD SunDisc Extreme PRO 128 GB. Επίσης έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Quik στο κινητό. Το πρόβλημά μου είναι ότι από τα 23 βιντεάκια που έχω τραβήξει μέχρι τώρα, βρήκα στην SD και κατέβασα μόνο τα 5 ή 6 . Τα υπόλοιπα τα βρίσκω μέσα στην εφαρμογή Quik , πατώντας το μπλε εικονίδιο (που μοιάζει με την Συλλογή του κινητού) , στην πρώτη οθόνη του Quik , στην καρτέλα App αλλά … δεν μπορώ να τα κατεβάσω. Σίγουρα βρίσκονται κάπου στην μνήμη του κινητού , δεδομένου ότι παίζουν χωρίς σύνδεση στο web και επίσης έχει μειωθεί ο ελεύθερος χώρος του κινητού αλλά, συνέδεσα το κινητό με το PC και έχω ψάξει πολύ χωρίς να μπορώ να τα εντοπίσω για να τα κατεβάσω. Ούτε μπορώ να τα μεταφέρω στην MicroSD. Αν τα ανεβάσω σε MSN ή παρόμοια εφαρμογή χάνω την υψηλή ανάλυση που μου δίνει η GoPro. Μία λύση ενδεχομένως είναι να πληρώσω τα περίπου 5€ για έναν μήνα για να τα σώσω στο Cloud και από εκεί ίσως να τα κατεβάσω αλλά, την θεωρώ λύση απελπισίας (αν πιάσει). Εχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;

Username

1 Reply

mnirgia

Τα βίντεο σε πρώτη φάση κατεβαίνουν στην εφαρμογή της GoPro και αποθηκεύονται εκεί αλλά όχι στη συλλογή του κινητού. Σε δεύτερη φάση μπορείς να τις αποθηκεύσεις στη συλλογή του κινητού και να μπορείς να τις δεις κανονικά είτε από την εφαρμογή όπου βλέπεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες-βίντεο είτε μέσω usb από τον υπολογιστή σου. Ψάξε λίγο και θα βρεις τη λειτουργία της αποθήκευσης στο κινητό.

Username