Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kostakopoulos_Nikolaos

Καλησπέρα σας, Είμαι σε αναζήτηση μεταχειρισμένου και θα το ήθελα σαν βοηθητικό εργαλείο ελέγχου. Θα το προτείνατε; Θα με βοηθήσει να βρω κρυμμένες παγίδες κλπ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Panagiotis_8

Καλησπερα
Δεν νομιζω οτι θα βοηθησει ιδιαιτερα.
Το εργαλείο θα σου δειξει βλαβες, αν υπαρχουν και δεν εχουν καθαριστει και κανει επισης καποιους ελέγχους στα συστηματα του αυτοκινητου, οσα υποστηριζει το οχημα (διαγνωστικα), πχ components, fuel system κτλ
Τωρα γιατι λεω οτι δεν θα βοηθησει, αν πας για παραδειγμα σε μια μαντρα να δεις για αυτοκινητο, ακομα και καποιο οχημα να εχει βλαβες οι τυποι προφανως εχουν αντιστοιχα εργαλεια και θα τις εχουν σβησει, (σιγα μην αφησουν οχημα για πουλημα με αναμενο το check engine!) οποτε δεν θα σου δειξει τιποτα.
Αν σβησεις μια βλαβη, το αμαξι πρεπει να βγει στον δρομο για να αναψει ξανα και πολλες φορες ισως χρειαστει πολλα χιλιομετρα.
Σιγουρα βεβαια δεν ειναι κακο να το εχεις και να ριξεις μια ματια, χρησιμο ειναι γενικα να το εχεις και για μελλοντικα, αλλα την ιδια δουλεια θα την κανεις και με ενα απλο των 10€ που το συνδέεις με το κινητο και το δουλευεις με app.

Όνομα χρήστη