Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nomitrik

Τι καταναλωση σε αμπερ εχει; Για μονοφασικο ρευμα 35 αμπερ θα κραταει;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

IRAKLIS_MICHAILIDIS

Οριακά. Αλλα εχει ρυθμιση στα 29 αμπερ περίπου.

2 Σχόλια

gereoudakis

To 29 Ampere πως το υπολογίζετε; Δουλεύει δλδ σε λιγότερα Watt? Γιατί 12,000 W / 220 V = περίπου 55 Ampere
Αν το ρυθμίζετε στα 29 δουλεύει στα 6.38kW, και με αυτήν την ισχύ είναι αρκετό για ντουζ τον χειμώνα;

IRAKLIS_MICHAILIDIS

Γεια σας! Δεν το υπολογισα εγω, ο ηλεκτρολογος μου το ειπε. Ο ταχυθερρμαντηρας εχει δυο σκαλες ρυθμισης, εγω τον εβαλα σε χαμηλοτερη, επειδη στη μεγιστη μετα απο μια βδομαδα καηκε η ασφαλεια του ηλεκτρικου πινακα ( τοτε χρησημοποιουσα για τη θερμανση και δυο ηλεκτρικους θερμοπομπους). Μ'αυτην τη ρυθμιση λειτουργει περιπου στα 6 kW , οπως σωστα το ειπατε και' σεις. Στη μεγιστη περιπου 9 kW και 35 αμπερ , οπως μου το' πε ο ηλεκτρολογος. Ακομη και στα 6 kW εχει αρκετη ροη για να κανεις ντους και το χειμωνα, ομως αν ταυτοχρονα ανοιγεις και αλλη βρηση ( για το χειμωνα μονο λεμε) , τοτε εχεις προβλημα. Υο καλοκαιρι δε συζηταμε, δουλεύει αψογα . Και ειναι πολυ οικονομικο, περιπου δυο kW ανα ατομο το 24/ωρο . Δυομισι χρονια το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παρολο που περσι βαλαμε υγραεριο για θερμανση , δεν το χρησημοποιουμε για ζεστο νερο επειδη θα ηταν πολυ πιο ακριβο απ'το ρευμα.

Όνομα χρήστη