Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αυτά τα ακουστικά και θέλω αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι καλά από όλες τις απόψεις και ανθεκτικά αλλά και σε μπάσο και σε ποιότητα ήχου και μικροφώνου.οποίος μπορει να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αυτά τα ακουστικά και θέλω αν μπορει να μου πει κάποιος αν είναι καλά από όλες τις απόψεις και ανθεκτικά αλλά και σε μπάσο και σε ποιότητα ήχου και μικροφώνου.οποίος μπορει να μου απαντήσει τον ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!
1 Απάντηση
Τα έχω μέχρι στιγμής 1,5 χρόνο και με καθημερινή χρήση 4-6 ώρες και ίσως και περισσότερο την ημέρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα από το θέμα ήχου είναι υποκειμενικά τα πράγματα, ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον ήχο. Προσωπικά εμένα με καλύπτει με το παραπάνω σε ήχο, είτε σε gaming, είτε σε μουσική. Δεν έχουν κραυγαλέα μπάσα αν αναζητάς αυτό. Βέβαια θεωρώ έχοντας δοκιμάσει και πρόγραμμα ήχου όπως το Equalizer ΑPO - Peace βελτιώνει τον ήχο και τον φέρνεις στα μέτρα σου, αυτό ισχύει για όλα τα ακουστικά βέβαια. Το μικρόφωνο είναι οκ, τίποτα παραπάνω.
3 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! πιστεύεις πως αξίζει τα λεφτά του δηλαδή είναι πολύ καλα ακουστικά από άποψη δική σου ????το μπάσο δηλαδή είναι κάτι αν δεν έχει καλό ;;; Δηλαδή για call of duty black ops Cold War, warzone, μουσική και τέτοια πιστεύεις πως είναι άψογα (δηλαδή ακόμα και χωρίς τόσο καλό το μπάσο ;;;( δεν έχω την δυνατότητα να προσθέσω πρόγραμμα ήχου για αυτό πιστεύεις θα εξιζε για την κονσόλα gaming και για καμία μουσική στο κινητό ;;; (Γενικά για όλες τις χρήσεις τα χρειάζομαι )Σε ευχαριστώ πολύ παρεπιπτόντως που μου απάντησες στο προηγούμενο μήνυμα αν μπορείς και σε αυτό σε ευχαριστώ ιδιαίτερα!!!!!!!
επισης μπορεις τουλαχιστον να μου πεις αν το μπασο τους η γενικα αξιζει περισσοτερο απο τα razer kraken;; μονο αυτο θελω να μου πεις αν ξερεις !!!!!!!!!
Yποκειμενικό! Προσωπικά με καλύπτει από την στιγμή που υπάρχει μία ισορροπία στις συχνότητες σε αντίθεση με Kraken που είναι περισσότερο του μπάσου. Είναι πολύ καλά σε οτιδήποτε, πάντα προσωπική άποψη και τι θέλει ο καθένας, τα λεφτά σου δε θα τα πετάξεις να'σαι σίγουρος αλλά αν θες πολύ μπάσο σε παιχνίδια και σε μουσική πας σε Kraken.