Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
konstadinos_evangelou

Ακόμα είναι το καλύτερο για τα λεφτά του. (Έχω ψάξει πολύ το θεμα) Τώρα λόγω ιού έχει ανέβει όταν ξανά πέσει στα 200-225 τότε θα είναι η πιο σωστή επιλογή

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Οχι φιλε δεν ειναι , οταν βρισκεις Mi 9T Που εχει καλυτερο επεξεργαστη και αποτελεσματα στις φωτογραφιες, δεν ειναι το καλυτερο. Στα 200 ευρω ηταν η πιο τιμια αγορα εδω και πολλα χρονια. Δεν θα ξανα πεσει γιατι σταματαει να πουλιεται. Πλεον ερχεται note 10 lite , mi 10 lite ( και αρκετα αλλα ) οποτε η αγορα θα παει σε εκεινα

4 Σχόλια

tseliosk

Ποια πολλά χρόνια; αχαχα από τον Σεπτέμβριο του 19 είναι διαθέσιμο.. ξεπούλησε γιατί ήταν the best value! Παρόμοιο κινητό δεν πρόκειται να ξαναβγάλει η xiaomi σε σχέση ποιότητας τιμής.

soa008

Δεν καταλαβες αυτο που εγραψα προφανως. "Στα 200 ευρω ηταν η πιο τιμια αγορα εδω και πολλα χρονια" εννοω που εχουμε να δουμε πολλα χρονια. το κινητο ουτε χρονο δεν εχει , αλλα η προσφορα του ηταν διαχρονικα απο τις καλυτερες που εχουμε δει εδω και καιρο. Θα πεσει η τιμουλα του Mi note 10 lite και θα ηταν πολυ καλη προσφορα

tseliosk

Κατάλαβα πολύ καλά μάλιστα, και απαντώ: Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά vfm όπως το pocofone, το redmi note 4x, 5, 7. Καλύτερη και μάλλον τελευταία αυτή του Mi 9 Lite. Πλέον η xiaomi σαν 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής παγκοσμίως έχει καινούριους στόχους να φτάσει και να περάσει την Huawei. Έτσι λοιπόν οι τιμές ανέβηκαν +50-80 ευρώ στα entry, +100-150 στα mid range και + 200-300 στα Flagship. Το νόημα πλέον είναι ότι παίρνεις κάτι που να αξίζει τόσα χρήματα; Κατά την γνώμη μου, ναι. Το μόνο που θα πρέπει να αρχίσει να βάζει άμεσα στα τηλέφωνα της η xiaomi είναι η αδιαβροχοποίηση, κάτι που λείπει για τα λεφτά που πωλείται μια ναυαρχίδα.

soa008

Συμφωνω στα vfm , αλλα amoled( FHD ) , καλο επεξεργαστη , καλη καμερα , καλη σελφι , καλη μπαταρια και γενικα τοσο compact κινητο σε τοσο φθινη τιμη ( 180ευρω) δεν νομιζω οτι υπηρξε ξανα. Εξου και το πορισμα μου. Τωρα για τα τηλεφωνα που λές της xiaomi , κανεις ενα λαθος. Σιγουρα ανεβασε κατα πολυ τις τιμες των κινητων , αλλωστε δεν μπορουσε να κανει και αλλιως οταν θες να συναγωνιζεσαι σε flagship κινητα , αλλα αυτο που καταφερε ειναι τα φτιαξει περισσοτερες υποκατηγοριες σε μεγαλυτερο ευρως χρηματων. Βλεπεις μεχρι περυσι το ταβανι δεν το χτυπαγε , φετος το εκανε , φετος εβγαλε την Mid-range σειρα και εφτασε αρκετα γρηγορα στα 400 ευρω , εβγαλε λιγο πιο κατω απο την Mid-range το Mi note 10 lite ( που εχει σχεδον ιδια αρχικη με το περσινο mi 9 lite ) το οποιο συντομα τα πεσει , ηδη πεφτει βασικα. ΕΒγαλε αρκετα καλυτερα κινητα στις πιο φθινες κατηγοριες και λεω για το redmi note 9s Που ειναι στα 180 ευρω. Εβγαλε ενα flagship killer poco f2 , και ενα gaming blackshark 3. Γενικα η xiaomi σου καλυψε τα παντα φετος. Πολυ παραπονιουνται γιατι αυξησε την τιμη των ναυαρχιδων της. Γιατι καλυψε τα παντα για ειναι στο επιπεδο των ναυαρχιδων. Και η υπολοιπη αγορα δεν εχασε τιποτα εξαιτιας της redmi Και της poco. Που να βλεπες και ποσα αλλα κινητα εχει βγαλει που δεν θα μας ερθουν που γεμιζουν ακομα περισσοτερο την λιστα με τα vfm. Αδιαβροχοποιηση δεν θα επαιρνε ποτε , γιατι εχει διπλο ηχειο( κατι που δεν εχει κανεις αλλος ). Αλλα και ρεαλιστικα να το δεις ειναι σχεδον αχρηστο προσον. Η ιδια εταιρια που βγαζει τις πιστοποιησης αναφερει οτι νερο θαλασσας η ο,τι αλλο εκτως απο "καθαρο" νερο θα προκαλεσει μονιμη βλαβη στο κινητο. Οποτε ειναι ψιλο gimmick. Και φυσικα δεν ειμαι fanboy , ειναι και αλλες εταιρειες που το κανουν αυτο πολυ καλα μαλιστα , και η realme αλλα και η huawei εχουν φτιαξει πολυ καλες δομες σε ολες τις κατηγοριες τιμης.

Όνομα χρήστη