Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lil_Gotzos_

Παιδιά έχω θέμα με το Audio jack στο πίσω μέρος της οθόνης. Είναι απίστευτο διότι υποτίθεται ότι θα ήταν αλλαγή στην προηγούμενη οθόνη που πήρα (επίσης LG) και είχε το ίδιο ακριβώς προβλήμα. Μετά από αυτό θα πάρω τα λεφτά μου πίσω και έχει επιβεβαιωθεί. Μέχρι να το κάνω όμως μπορεί να μου πει κάποιος καμία λύση;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

5 Σχόλια

Lil_Gotzos_

Φίλε ο ήχος είναι απαίσιος. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει οποιαδήποτε. Αν και η οθόνη είναι τρομερή ως προς την εικόνα, θα πάρω μια συσκευή που ξεχωρίζει την εικόνα από τον ήχο για καλύτερη ποιότητα, ώστε ο ήχος να περνάει κατευθείαν από τα ηχεία. Το link για τη συσκευή είναι αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/15721220/DeLock-HDMI-male-3-5mm-HDMI-Toslink-female-63276.html

Μιχάλης Μ

Θα συννιστουσα να κοιτουσες να πας και σε εξωτερικη καρτα ηχου με συνδεσυμοτητα usb, αν εχεις Windows 10 υπολογιστη.

Π.Χ. :
- https://www.skroutz.gr/s/18675532/Creative-Sound-BlasterX-G6.html
- https://www.skroutz.gr/s/21009510/Creative-Sound-Blaster-X3.html

και γενικος ψαξου για DAC/AMP.

Παντως η οθονη εχει USB θυρες και ο υπολογιστης σου και αργοτερα αν θες τα χρησιμοποιεις και σε laptop/αλλους υπολογιστες/ ειναι portable.

Απο εκει και περα, ψαξε αν η εξωτερικη καρτα ηχου ή το DAC/AMP υποστηριζονται απο κονσολες κτλπ αν σε ενδιαφερει και αυτο.

Παντως αν θες να βελτιωσεις ποιοτητα ηχου, πας σε συσκευες που σου προτινα.

Οι adaptors που σκεφτεσε, ισως να λυσουν θεματα θορυβου και παρασιτων, αλλα αν παιρνεις τον ηχο απο το hdmi, δεν θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το monitor με Display Port, αρα δεν θα εχεις προσβαση σε ολα τα feutures/specs του.

Ο ηχος θα περναει μεσα απο drivers της καρτας γραφικων σου, αν ερχεται μεσω HDMI, αρα δεν θα χρησιμοποιεις την onboard sound card του motherboard του υπολογιστη σου, αλλα κατι κακο προς μετριο της nvidia/amd αναλογως με το τι καρτα γραφικων εχεις.

Lil_Gotzos_

Το θέμα είναι ότι έχω και playstation και pc και τα δύο με hdmi. Αν θέλω να συνδέσω και τρίτη συσκευή από dp δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα. επίσης έχω εξωτερική κάρτα ήχου της creative αν και τη ήθελα για άλλο λόγο. Τώρα που το έψαξα δεν μου λες στα ηχεία μου έχει μόνο ένα jack και θέλω να συνδέσω και το ps και το pc στα ηχεία. Θα δούλευε ένα splitter;

Μιχάλης Μ

Εγω προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει κατι τετοιο. Ενας φιλος μου νομιζω ειχε δωσει καπου στο 100€ για ενα σχετικα μεγαλο σε μεγεθος(περιπου μισο πληκτρολογιο) μετασχηματιστη, ο οποιος ειχε διακοπτες πανω και αλλαζει τον ηχο να πηγαιναει σε διαφορετικα sources (ειτε ηχεια, ειτε ακουστικα, ειτε διαφορετικα monitor και διαφορετικα HDMI του καθε monitor τα εχει συνδεδεμενα πανω του)

Δεν θυμαμαι ακριβως πως το λενε.

Lil_Gotzos_

Έχει μια αξιολόγηση το προϊόν που λέει ότι κάνει τη δουλειά του και μάλιστα με PS4

Όνομα χρήστη