ειναι καλη παιδια?
με 1070 ti αξιζει?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Την Αγορασα απο MediaMarkt με 3 χρονια επισημη Εγγυηση απο LG πριν 2 εβδομαδες. Προσωπικα μου ηρθε με λιγο backlight bleed, το οποιο αργησα να το δω, γιατι νομιζα οτι ηταν IPS Glow, αλλα ευτυχως ειναι λιγο για το συγκεκριμενο μοντελο και δεν μπαινω σε διαδικασια να την επιστρεψω τωρα και με αυτα που γινοντε με κορονοιο καθως ειμαι σε Νησ και να ρισκαρω να μου στειλουν κατι πολυ χειροτερο. ( και πολυ πιθανον να χρειαστει να πληρωσω 30-50€ μεταφορικα απο τσεπη μου για να την επιστρεψω και να μην το δεχτουν σαν ελλατωμα).
Εχει backlight bleed, απειροελλαχιστο: (Δεξια κατω, αριστερα-κατω, αριστερα πανω, δεξια πανω) το οποιο το εκρυβε το IPS glow οταν το προτοειδα και δεν το γυρισα αμεσα.
Παντως την εχω διπλα σε ενα 24' DELL IPS, το οποιο εχει IPS glow/IPS backlight bleed, αλλα τοσα χρονια δεν το ειχα προσεξει, καθως ειναι τοσο μικρο σε σχεση με το LG27' που πιστευω ειναι ο λογος που ειναι πιο αισθητο το IPS glow/Backlight bleed στο συγκεκριμενο.
Την εχω με RTX2070 και την τρεχει αψογα, απλα σε ορισμενα games οπως Red Dead Redemption 2 ζοριζετε και πρεπει να ριχνω settings.
Πιστευω οτι αν εχεις 60Hz Monitor αξιζει να πας σε αυτην για τα χρωματα και μονο και ας εξακολουθεις να παιζεις με 60fps στα περισσοτερα games με την GTX1070ti, ουτως οστε σε κανα 2 χρονια να κανεις και το GPU σου upgrade, ωστε να την αξιοποιεις τερμα.
Εγω προσωπικα νιωθω οτι αξιοποιω 60-80% των δυνατοτήτων της οθονης με την RTX2070, καθως στα περισσοτερα games ειμαι κατω απο 100 fps αλλα ειναι πανεμορφα :) .
2 Σχόλια
εμένα έχει δεξιά κάτω λίγο
πετυχα καλο κοματι εγω πολυ πολυ λιγο πανω δεξια