What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Tsakturi_pro

Καλησπέρα μια απορία-ερωτηση: Θέλω να αγοράσω την οθόνη ως monitor για pc ( για τυπική δουλειά, όχι gaming ) αλλά και για gaming μέσω ps4. Σκέφτομαι να πάρω αυτή την οθόνη γιατί υποστηρίζει 144hz. Παρότι το ps4 δεν υποστηρίζει πάνω από 60fps δεν είναι ανάγκη για μια τέτοια οθόνη, αλλά σκέφτομαι να την πάρω γιατί όταν και αν πάρω ps5 ( που υποστηρίζει μέχρι 120 fps ) να μπορώ να τα αξιοποιήσω με αυτή την οθόνη για να μην χρειάζεται να ξανά αγοράζω μετά νέα οθόνη ! Παρόλα αυτά είδα ότι για να μπορέσεις να παίξεις με 60+ fps πρέπει να έχεις hdmi 2.1 αλλιώς δεν γίνεται. Το ps5 έχει θήρα για hdmi 2.1 αλλά και έρχεται με ένα τέτοιο καλώδιο. Παρόλα αυτά πρέπει και η οθόνη να έχει θήρα για hdmi 2.1 αλλιώς δεν αξιοποιεί τα 60+ fps κλπ Το κακό είναι πως η οθόνη αυτή δεν έχει θήρα hdmi 2.1 αλλά την απλή 2.0 .Οι οθόνες όμως με hdmi 2.1 κάνουν 700+€ . ( Να προσθέσω ότι, αν έχεις pc παράδειγμα που παίζει πάνω από 60+ fps αλλά δεν έχεις οθόνη με δυνατότητα πάνω από 60hz τότε δεν παίζει ή παίζει αλλά δεν είναι smooth όπως θα έπρεπε η εικόνα λογο του ότι δεν μπορεί να δείξει η οθόνη παραπάνω frames από αυτά που μπορεί. Αυτό το λέω για όσους δεν γνωρίζουν ). Η ερώτηση είναι η εξής: Έχω καταλάβει λάθος; Θα μπορώ κάπως να παίζω πάνω από 60+ fps χωρίς hdmi 2.1 θήρα; Η τελικά να πάω να πάρω μια απλή οθόνη με 60hz ?

Username

1 Reply

5 Comments

Tsakturi_pro

Το link επιβεβαιώνει ότι μπορεί να πάει 120fps 1080p, χωρίς να χρειάζεται όμως hdmi 2.1 ? Γιατί αυτό;

n1k0sd1m

Ποιος είπε ότι για 120fps 1080p πρέπει να έχεις έκδοση HDMI 2.1? Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος θεωρώ ότι μπορείς και με την έκδοση 1.4b να έχεις 120fps στα 1080p. Θα χρειαστείς HDMI 2.1 για 4Κ, 8Κ κτλ.

Username