Παιδιά, είναι το μαλακό memory, όπως το είπε κάπου μια κοπέλα, το "μαστιχωτό"? Γιατί έχω κάποια που δύσκολα βυθίζονται και έχω αυχενικες δισκοκηλες και τραβάω μεγαλα ζορια!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παιδιά, είναι το μαλακό memory, όπως το είπε κάπου μια κοπέλα, το "μαστιχωτό"? Γιατί έχω κάποια που δύσκολα βυθίζονται και έχω αυχενικες δισκοκηλες και τραβάω μεγαλα ζορια!
1 Απάντηση
5 Σχόλια
Είναι μαλακό! Παιρνει το σχήμα του σώματος δηλαδή! Γιατί είχα και άλλα αντίστοιχα που ήταν σκληρά και το ζοριζαν! Οπότε πονούσα πάλι! Εγώ το πήρα τελικά στην τύχη (απόγνωση!!! Έχω αλλάξει καμμιά 10-15 μαξιλάρια) και με βόλεψε πολύ! Και ευθειασμούς, και δισκοκήλες, και οστεόφυτα, και σκολίωση! Απ όλα έχω! Θεωρώ (και το εύχομαι) ότι θα σε βολέψει και σένα! Καλή τύχη και περιμένω να μου πεις, αν το πάρεις!!! ;-)
Σας ευχαριστώ πολύ! Ταλαιπωρουμε πολύ, πονος και ζαλη, ελπίζω να με στρώσει!
Θα σας ενημερώσω!
@petr_4 το πήρατε τελικά? Αν ναι, σας βόλεψε? Εχω μεινει με την απορία! :P
Βεβαίως, παρεληψα να απαντήσω. Ναι το πήρα ! Πολύ ικανοποιημένος και σας ευχαριστώ πολύ ! Κοιμήθηκα σαν άνθρωπος
Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βόλεψε, είναι μεγάλη υπόθεση ο ύπνος για μας που έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα! Είχα αγωνία γιατί ήταν λίγο ρίσκο η απόδοση της άποψής μου, γιατί δεν παύει να είναι προσωπική οπότε, όπως και να έχει, ΚΑΙ υποκειμενική! Αρα τελικά το μαξιλαράκι αξίζει τα εύσημα και δεν έτυχε μόνο με μένα! χαχαχααα..... Όνειρα γλυκά μας λοιπόν και καλή ξεκούραση!