Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ERRICA_SAHAMI

καλησπερα!εχω το xiaomi mi 9 lite (128gb) εδω και περιπου εξι μηνες (αγορα μεσω skroutzομαγαζου που βαρεσε κανονι) τις τελευταιες μερες τρεμοπαιζει η οθονη κατα το κλειδωμα-ξεκλειδωμα αρκετα εντονα,το εχει αντιμετωπισει αλλος αυτο το προβλημα? (κατα τη χρηση η οθονη λειτουργει αψογα και δε μου εχει κολλησει ποτε) περασα μια βολτα απο τεχνικο μου λεει θα καει πιθανοτατα η οθονη και δεν αξιζει αντικατασταση διοτι κοστιζει 150 ευρω +20 η τοποθετηση,με εγγυηση εχει ασχοληθει κανεις?αξιζει να μπω σε διαδικασια?οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι κριμα γιατι μου εχει βγει εξαιρετικο σε ολα του

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

mirtobou18

Επειδη ρωτας αν το εχει αντιμετωπισει αλλος, σου απανταω οτι ποτε δεν μου εχει κανει τετοια εμενα. Λειτουργει αψογα σε ολα..Και μενα το μυαλο μου παει σε λογισμικο..Κανε επαναφορα σε εργοστασιακες..

1 Σχόλιο

ERRICA_SAHAMI

σ ευχαριστω πολυ!ναι ειναι κριμα γιατι πραγματικα μου εχει βγει αψογο σε ολα τοσο καιρο,θα δοκιμασω επαναφορα εργοστασιακων

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

ERRICA_SAHAMI

λες το λογισμικο να δημιουργει τετοιο προβλημα?μακαρι να ναι αυτο και σε επομενη ενημερωση να στρωσει!

soa008

Μπορει ναι μπορει και οχι , παντως εαν σου ειναι τεραστιο θεμα και δεν το μπορεις , ισως μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις να το φτιαξει , δεν ξερω.

Όνομα χρήστη