What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

3 Replies

Username
georgiaaaa!

Εγώ ναι είναι έντονη φαγούρα τις πρώτες μέρες αλλά μετά από μια εβδόμαδα δεν με ξαναενόχλησε

Username
and.geordamili

φαγούρα οχι, αλλα μου εκανε τα ματια σαν να ειμαι 50+, το ενα απο κατω κοκκινισε ελαφρως και μετα απο 6 μερες παρατηρησα ξεφλουδισμα. εβαλα μια αντιρυτιδικη της μητερας που για να δωσω πλουσια ενυδατωση μιας και δεν ειχα καταλαβει γιατι εγιναν ετσι τα ματια μου (επαιζε κουραση και ξενυχτι και επισης δεν την εβαλα κατω απο τα ματια..οσο παίρνει το σημειο του ζυγωματικου) και τοτε ενιωσα καψιμος. τους καλεσα στην αβεν πρωι πρωι, κρατησαν τηλεφωνο, με δε πηραν, ξανακαλεσα το απογευμα. δεν ξερω αν περιμένουν να υποχωρήσει γιατι να μην μπορω να αποδείξω το πρόβλημα αλλα αν δεν με καλέσει καποιος και αν δεν επανορθώσουν θα καλέσω είτε εοφ, είτε συνηγορο καταναλωτη. αν μη τι αλλο ειναι απαραδεκτοι να μην σε παιρνουν αμεσα για τετοια θεματα απο το τμημα ποιοτητας. και την πηρα και 15 ευρω με την εκπτωση κιολας κατοπιν πρότασης της φαρμακοποιού.

κατα τα άλλα μυριζει λιγο οικοπνευμα αλλα οκ
η αισθηση δεν με χάλασε

την πηρα ως εναλλακτικη της effaclar duo στην οποία ειμαι πιστη δεκατόσα χρονια. ειπα να δοκιμάσω και τίποτα αλλο και μου βγηκε ξινο.

ΥΓ: εκανα αφυδατωση και στο δερμα πανω απο το πανω χειλος (το λεγόμενο μουστακι), αλλά δεν φαίνεται τόσο ασχημα όπως τα ματια που ειναι σαν γεματα ρυτιδες

μακριά... να ζηταμε δειγματακια πρώτα. αλλιως αντε γεια

Username