καλημερα. σκεφτομαι να το παρω για εξωτερικο χωρο. Οι καμερες εχουν καλωδιο για την τροφοδοσια μεσα στην συσκευασια και αν ναι,ξερουμε ποσα μετρα καλωδιο? Επειδη στον χωρο που θα συνδεσω το καταγραφικο δεν εχει δικτυο ιντερνετ, χρειαζεται οποσδηποτε ιντερνετ για να δουλευει ?Ρωταω μονο για να κανει την καταγραφη απο τις καμερες στον σκληρο ,οχι για να βλεπω απο εφαρμογη. Αν χρειαζεται ιντερνετ, συνδεεται ασυρματα ή θελει καλωδιο? Ξερω ρωταω πολλα αλλα δεν βρισκω στο ιντερνετ πληροφοριες για τα παραπανω.Ευχαριστω
3 Comments
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Τρια μετρα ειναι πολυ λιγο, πιστευα οτι θα εχει 10-15 μετρα .θα πρεπει να αγορασω ξεχωριστα καλωδια για την τροφοδοσια. Αυτο με την τοπικη συνδεση δεν το καταλαβα. Εγω εχω μονο ρευμα εκαι που θα μπει το καταγραφικο. Χρειαζεται να εχει ιντερνετ για να συνδεθουν οι καμερες ?και αν ναι, χρειαζεται να εχει παντα ιντερνετ ή μονο μια φορα για να συνδεθουν με το καταγραφικο? Για να βλεπω ζωντανα απο τις καμερες δεν μου χρειαζεται σαν λειτουργια.
Δεν χρειάζεται να συνδεθεί καθόλου με το διαδίκτυο. Στην ουσία ενεργοποιώντας ένα ρούτερ και συνδέοντας εκεί οτιδήποτε μέσω του κωδικου που υπάρχει από κάτω από το ρούτερ έχεις τοπικό δίκτυο. Μπορείς να ανταλλάξει πληροφορίες μέσα σένα τοπικό δίκτυο χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Το καταγραφικό συνδέεται επίσης χωρίς ίντερνετ αλλά το βάζεις στην πρίζα και αυτό βρίσκει τα διαθέσιμα δίκτυα εσύ κάνεις απλά σύνδεση. Την τροφοδοσία θα πεις έναν ηλεκτρολόγο να σου τραβήξει γραμμή κοντά σε κάθε κάμερα δεν χρειάζεται να μεγαλώσεις το καλώδιο της κάμερας! Και αφού συνδεθείς στο τοπικό δίκτυο με κάμερες κανταγραφικο τοτε γράφει αυτό σε ακτίνα μέχρι 20-25 μέτρα οι κάμερες από το καταγραφικό. Τέλος εάν θελεις να συνδέεται από οπουδήποτε βρίσκεσαι μέσα σαυτόν το τοπικό δίκτυο πρεπει να συνδεθεί το ρούτερ σου με το διαδίκτυο. Αυτά ελπίζω να βοήθησα ;). Α και τέλος καλό είναι να έχεις ίντερνετ γιατί πέρα ότι μπορείς να συνδέεται ανά πάσα στιγμή σε ενημερώνει και με μέιλ εάν λάβει κάποια κίνηση.
Σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου. Τελικα το αγορασα. Εμενα οι καμερες εχουν μονο 1.5 μετρο καλωδιο στα τροφοδοτικα τους αλλα ετσι και αλλιως θα βαλω πιο μεγαλα καλωδια. Δεν με συμφερει να τραβηξει ηλετρολογος γραμμες, καλυτερα να βαλω στις καμερες πιο μεγαλα καλωδια, γιατι θα μπουνε σε εξωτερικους χωρους. Το δοκιμασα και πιανει μια χαρα σε τουλαχιστον 15 μετρα απισταση με εναν τοιχο ενδιαμεσα και το καταγραφικο σε υπογειο. Τελικα μπορεις να συνδεθεις μια χαρα με το κινητο σου στο καταγραφικο και να δεις realtime τις καμερες ή να δεις τις εγγραφες. Απλα θα πρεπει να ειναι το κινητο μεσα στην εμβελεια του wifi που εχει το ιδιο το καταγραφικο. Το ψαχνεις για να το βρεις με το κινητο σου οπως βρισκεις και συνδεεσαι σε ενα ρουτερ.Το μονο που χρειαζεσαι ουσιαστικα ειναι να υπαρχει μια πριζα για ρευμα, τιποτα αλλο. Να πω απλα πως την πρωτη συνδεση και δοκιμη για το καταγραφικο και ολες τις καμερες, την εκανα μεσα στο διαμερισμα μου, ετσι ωστε να εχω και wifi(αχρειαστο μου ηταν) αλλα και τηλεοραση στην οποια και το συνδεσα για να βλεπω και να μπορω να κανω ολες τις ρυθμισεις που χρειαζοταν. Οταν το εγκαταστησω και κανονικα θα ενημερωσω.