Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Andy_Papagos

Ποτέ η Sony δεν κατάφερε να μπει μέσα στους μεγάλους του χώρου. Όμως τι σημαίνει αυτό; Βγάζει πχ το Xperia5 . Αν ηταν Samsung η Apple, θα πούλαγε πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Ας μου δείξει κάποιος σε τι υπερτερούν τα υπόλοιπα flagships. Τεχνολογία; εικόνα; Ήχο; Για δε το τελευταίο γελάμε. Ακούστε πχ απο Tidal περιεχομενο 360 real.audio και τα ξαναλέμε. Απαραίτητη η θήκη.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

rapposgeorge

Ειναι ακριβά χωρις να ηγούνται στην αγορά , οποτε θα πρέπει να κάνουν μια παραχώρηση , να παρουν μερίδιο και μετά ας ανεβάσουν τις τιμες.
Και το 0νικο μερίδιο εχει άλλο αντίκτυπο που λέγεται μεταπώληση , χάνουν παρα πολύ.
Οπότε ακριβά με κακη μεταπώληση ειναι το αγκάθι .
Διότι όλοι αλλαζουν κινητά πλεον , κακος για εμενα , αλλα το κάνουν.

Όνομα χρήστη
petraxil

Συμφωνώ με τον wolverine και μαζί σου . Ήμουν στο τσακ να το παρω μετά απο πολλή ερευνα , μα δεν πρόλαβα μια προσφορά στο τσακ και επέλεξα το honor20pro (που έχει αρκετά καλύτερη κάμερα και μόνο εκεί υπερτερεί ). Πραγματικά πάντως τα σονυ είναι διαφορετική και ποιοτική εμπειρία android με ποιοτικό ήχο και αρκετά βολική από ότι φαίνεται συσκευή , απο άποψη μεγέθους . Ακριβά όμως , πολύ ακριβά .

Όνομα χρήστη
wolverine 1

Top ειναι οι συσκευες της Sony φιλε..για μενα θεωρω πρεπει να κατεβασει τις τιμες.. ειναι πολυ ακριβες...

Όνομα χρήστη