Καλυτερα ειναι να βαλω g skill trident z 4x8 32GB ram που παιζουν στα 3200mhz ή g skill trident neo 2x16 32GB ram που παιζουν στα 3600mhz??? Με cpu 3800x για προγραμματισμό.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλυτερα ειναι να βαλω g skill trident z 4x8 32GB ram που παιζουν στα 3200mhz ή g skill trident neo 2x16 32GB ram που παιζουν στα 3600mhz??? Με cpu 3800x για προγραμματισμό.
1 Reply
Καλησπέρα φίλε, οι συγκεκριμένες μνήμες (neo) έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους AMD καθώς όλες οι άλλες περισότερο συμβατότητα με intel cpu και είχαν διάφορα θεματάκια για setup με AMD, γι' αυτό και οι περισσότεροι έψαχναν καλές μνήμες τύπου Β-die της SAMSUNG όπως είναι οι tridenz της GSKILL (όχι όλες). εγώ πήρα αυτές! η επιλογή δική σου. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Υ.Γ μπορείς να πάρεις και τις neo σε 16GB σύνολο που είναι και ποιό φθηνές.
4 Comments
Οι συγκεκριμενες trident z (χωρις neo) εχουν κυκλοφορησει σε εκδοχη πιο συμβατη με amd αν τις δεις ειναι αυτες που εχουν ενα X στο τελος. Ξερεις σε αποδοση ποιες θα ναι καλυτερες; επειδη αυτο το σετ παιζει στα 3600 mhz ενω οι trident z σκετο παιζουν στα 3200 αλλα ειναι 4 modules ππυ εχω διαβασει πως εχου ν καλυτερη αποδοση απο 2 modules
Νομίζω οτι πάνω κάτω οι επιδόσεις θα ειναι ίδιες ισως μία μικρή διαφορά μεταξύ τους προς το καλύτερο στα 3200mhz
Γινετε να παιξουν με intel;
Νομιζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αλλα καλύτερα να συμβουλευτεις το εγχειρίδιο της μητρικής σου!