What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nick_Kouroukechagias

Καλυτερα ειναι να βαλω g skill trident z 4x8 32GB ram που παιζουν στα 3200mhz ή g skill trident neo 2x16 32GB ram που παιζουν στα 3600mhz??? Με cpu 3800x για προγραμματισμό.

Username

1 Reply

Stelios_zacha

Καλησπέρα φίλε, οι συγκεκριμένες μνήμες (neo) έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους AMD καθώς όλες οι άλλες περισότερο συμβατότητα με intel cpu και είχαν διάφορα θεματάκια για setup με AMD, γι' αυτό και οι περισσότεροι έψαχναν καλές μνήμες τύπου Β-die της SAMSUNG όπως είναι οι tridenz της GSKILL (όχι όλες). εγώ πήρα αυτές! η επιλογή δική σου. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Υ.Γ μπορείς να πάρεις και τις neo σε 16GB σύνολο που είναι και ποιό φθηνές.

4 Comments

Nick_Kouroukechagias

Οι συγκεκριμενες trident z (χωρις neo) εχουν κυκλοφορησει σε εκδοχη πιο συμβατη με amd αν τις δεις ειναι αυτες που εχουν ενα X στο τελος. Ξερεις σε αποδοση ποιες θα ναι καλυτερες; επειδη αυτο το σετ παιζει στα 3600 mhz ενω οι trident z σκετο παιζουν στα 3200 αλλα ειναι 4 modules ππυ εχω διαβασει πως εχου ν καλυτερη αποδοση απο 2 modules

Stelios_zacha

Νομίζω οτι πάνω κάτω οι επιδόσεις θα ειναι ίδιες ισως μία μικρή διαφορά μεταξύ τους προς το καλύτερο στα 3200mhz

Stelios_zacha

Νομιζω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αλλα καλύτερα να συμβουλευτεις το εγχειρίδιο της μητρικής σου!

Username