Για ταινίες κάνει για διακοπές και γενικότερα ?Κυρίως από θέμα φωτεινότητα - ανάλυση 480p
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Το μονο αρνητικο που μπορω να γραψω ειναι οτι ακομα δεν υποστηριζει υποτιτλους, που σημαινει οτι θα πρεπει πρωτα να τους ενσωματωνεις στη ταινια που θες μεσω υπολογιστη πριν τη προβολη σου. Αλλα αυτο ειναι κατι που λυνεται (ευελπιστω) με μελλοντικο firmware update.
Τον εχω στη κατοχη μου δυο μηνες και βαλε. Ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει απο αποψη φoριτοτητας. Διαθετει μπαταρια που διαρκει τουλαχιστον 4 ωρες στο eco, οπου η φωτεινοτητα ειναι μειωμενη (σε full φωτεινοτητα διαρκει περιπου 3 ωρες χωρις πριζα). Γενικα ειναι για σκοτεινους χωρους. Δεν απαιτειται να ειναι ολοσκοτεινα αλλα οχι για μεσημερι με ανοικτα παραθυρα. Η αναλυση του ειναι καλη για την τιμη. Η κατασκευη premium και το βασικοτερο ολων τα ηχεια του σε αφηνουν με ανοικτο το στομα. Οταν το αγορασα ειχα στο μυαλο μου να το συνδεω με εξωτερικα ηχεια για τις ταινιες μου (γιατι ειμαι λιγο παραξενος με την ποιοτητα του ηχου) αλλα μολις ακουσα απο τα ηχεια του απλα το αφησα ως ειχε. Ακομα διαθετει εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο 16gb (12gb ειναι αξιοποιησημα) και το καλυμα του φακου γινεται σταντ μολις το ανοιξεις (οπως βλεπεις και στις φωτο). Επομενως γλυτωνεις και την αναγκη για τριποδο και ιστοριες. Σε απλα ελληνικα ο συγκεκριμενος προτζεκτορας ειναι πληρως αυτονομος και το μονο που θα χρειαζεσαι για τις προβολες σου θα ειναι απλα ενα πανι ή εναν αδειο τοιχο. Δε θα χρειαζεσαι μπριζες, εξωτερικα ηχεια, φλασακια και τριποδα οπως αλλοι εκει εξω. Τελος να προσθεσω τις πολλες επιλογες συνδεσης που εχει με HDMI, USB-C, USB type A, Audio output, SD card slot. Προσωπικα ειμαι πληρως ικανοποιημενος απο τον συγκεκριμενο. Οταν βρω χρονο θα αφησω και πιο αναλυτικη αξιολογηση στο skroutz.
2 Comments
Πολυ χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Να ρωτήσω δύο πραγματάκια ακόμα Για την ανάλυση του είναι όπως οι παλιές tv τύπου crt? Δλδ? Σε κάποια σχόλια στο ίντερνετ ελαγαν ότι φαίνονται pixels στην εικόνα όσο μεγαλώνει η εικονα σε ίντσες. Κάτι άλλο για τους υπότιτλους δηλ αν στον ίδιο φάκελο υπάρχει η ταινία με τους υπότιτλους σε δύο αρχεία ξεχωριστά με. Srt οι υπότιτλοι στ τέλος Δεν θα τους βλέπει? Όπως κάνουμε πχ και στις TV και βάζουμε στικακι στη θύρα usb για να δούμε? Γενικά έχει πάρει κάποιο firmware update ως τώρα? Ευχαριστώ!Η εγγύηση είναι 2 η 3 χρόνια η εταιρία viewsonic λέει 3
Αυτα που διαβαζεις στο ιντερνετ περι πιξελιασμου ισχυουν για ολους τους προτζεκτορες. Στη συγκεκριμενη περιπτωση αμα δημιουργησεις περισσοτερες απο 100 ιντσες προβολη και ρυθμισεις τελεια το focus, θα φαινονται τα pixels γιατι αυτος ειναι και ο σκοπος του focus αλλωστε (δηλαδη να ξεχωριζει τα pixels στον επιθυμητο βαθμο). Τελειο focus = ευδιακριτα pixels , κακο focus = μη ευδιακριτα pixels. Ακομα και λιγοτερες απο 100 ιντσες με πολυ καλο focus φαινονται τα pixels απο κοντα αλλα ο προτζεκτορας εχει σχεδιαστει για να βλεπεις απο μακρια οποτε δε θα εχεις θεμα. Σκεψου ακομα και οι 4Κ 42αρες τηλεορασεις απο κοντα φαινονται τα pixels. Προτζεκτορα αγοραζουμε. οχι πυλη σε αλλη διασταση :P
Στο θεμα των υποτιτλων δεν υποστηριζει καμια μορφη υποτιτλου σε εξωτερικο αρχειο (πχ τυπου .srt), και αυτο ειναι επιβεβαιωμενο απο την τεχικη υποστηριξη της viewsonic. Θα πρεπει να ενσωματωσεις τον υποτιτλο που θες στη ταινια πριν την προβολη μεσω υπολογιστη (hardcoded). Ωστοσο, δεν απεκλεισαν το γεγονος να ενσωματωθει το codec σε μελλοντικο update.
Firmware update ειναι νωρις ακομα για να βγει. Περισυ το φθινοπορο κυκλοφορησε ο προτζεκτορας αν δε κανω λαθος. Υπολογισε περιπου καλοκαιρι να βγει update, χωρις να υπαρχει καποια εγγυηση για αυτο.