What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

Username
MW.TW.

Το βαρος του ειναι ακριβως 4 κιλα και δεν ειναι Γιαπωνεζικο οπως ειπαν μερικοι αλλα κινεζικο παρομοιο με τυπου Nagea. Ακομα και το Hyundai βασιζεται στην ιδια αρχιτεκτονικη και σχεδιο. Ολα τα μηχανακια αυτου του τυπου ειναι εξαιρετικα και υπερ-επιτυχημένα και ειναι θεμα τιμης και γουστου για το ποιο θα διαλεξεις. Αν η αλυσιδα βγαινει συχνα δεν οφειλεται σε λαθος αλλα σημαινει οτι δεν λαδωνεται σωστα, δηλαδη η εχει φραξει ο αγωγος ειτε πρεπει να κανεις το λαδακι πιο ρευστο. Εγω προσθετω στο λαδι λιγο πετρελαιο για επιπλεον ρευστοποιηση. Εγω τωρα εχω το Nagea το αγορασα black friday 49 ευρω και δεν προκειτε να ξαναπαρω μεγαλυτερο αφου κοβω μονο ελιες το μεγιστο 10 εκατοστα διαμετρο. Εχω κοψει ομως και καραγατσι 50 εκατοστα μια απο τη μια και μια απο την αλλη. Καποιος προτεινε να αφαιρεθει το φιλτρο στην εξατμηση το οποιο και ακολουθησα με εξαιρετα αποτελεσματα. Δεν υπερθερμενεται πλεον.
Αν μου χαλασει μετα απο χρονια θα παω κατευθειαν σε ηλεκτρικο εχει ο φιλος μου και εχω παθει πλακα. Αλλα ειναι ακριβο ... ασε να πεσουν οι τιμες λιγο.

Username