What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Andreas_Kaparos1431

Παιδιά Αξίζει να το πάρω; Το θέλω για playstation 4. Θα μπορώ να ρυθμισω τα φωτακια; Και αν όχι, θα μπορώ να το συνδεσω σε υπολογιστή, να ρυθμισω τον φωτισμό μέσω software και μετα να το συνδεσω στο ps4 θα κρατήσει την ρύθμιση; Επίσης είδα κάποια σχόλια για το rim οτι δεν μπορείς να ρυθμίσεις τον φωτισμό ισχύει; Πολλοί λένε για τα πλήκτρα οτι έχουν θέμα κάποια αυτο γίνεται όντως;Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι άλλο μέχρι 50€ ξερωγω θα το εκτιμουσα.

Username

4 Replies

_.eftychiaa._

το έχω ένα μήνα και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Ναι τον φωτισμό μπορείς να τον ρυθμίσεις πολύ εύκολα μόνο από το πληκτρολόγιο (το χρησιμοποιώ σε pc τώρα για ps δεν ξέρω). Εγώ μπορώ να τον ρυθμίσω κανονικά. Όχι μέχρι στιγμής δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο θέμα. Αυτά :))

Username
ksakic

μην το παρεις γενικα , χαλανε τα κουμπια.

Username
maximos_Papaioannou

Το rim ρυθμίζεται κανονικά ,απλώς στατικό χρώμα έχει μόνο τιρκουάζ.( Έχει και άλλες ρυθμίσεις)

1 Comment

maximos_Papaioannou

Τα πλήκτρα δεν μου έχουν χαλάσει 2-3 μήνες που το έχω, έχει εγγύηση έτσι κ αλλιώς.

Username
maximos_Papaioannou

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει σε ps4 το πληκτρολόγιο αλλά έχει κάποια κουμπιά πάνω από τα βελάκια για την τροποποίηση του φωτισμού χωρίς το software,λογικά πρέπει να λειτουργούν στο ps αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Το πληκτρολόγιο καλό είναι πάντως.

Username