μετα απο 3 μερες χρησης οι drivers του σταματησαν να το αναγνωριζουν και πλεον δεν εχουν τα led φωτα και την δονηση, ξερει κανενας πως το διορθωνω ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
μετα απο 3 μερες χρησης οι drivers του σταματησαν να το αναγνωριζουν και πλεον δεν εχουν τα led φωτα και την δονηση, ξερει κανενας πως το διορθωνω ?
1 Απάντηση
Έκανες κανονικά την εγκατάσταση του software από την ZeroGround? Αν ναι, διάβασες προσεκτικά τα βήματα τής εγκατάστασης; Αφαίρεσε τα ακουστικά από το USB τους. Και από την διαχείριση συσκευών των Windows. Κάνε ξανά την εγκατάσταση του software προσεκτικά. Και, ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, ξανασύνδεσέ τα ΜΕΤΑ. Το software της ZeroGround είναι πολύ σωστά φτιαγμένο. Μην ακούς τι λένε ορισμένοι εδώ. Έχουν δικά τους προϊόντα να προωθήσουν. Σε μένα δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα, ούτε καν φθορά. Έχω δύο διαφορετικά κομμάτια από αυτά τα ακουστικά. Ό,τι χρειαστείς, εδώ θα είμαι.
1 Σχόλιο
Προσπαθω εδω και πολυ καιρο να κατεβασω το software στο pc μου αλλα οταν κανω unzip το αρχειο και προσπαθώ να το ανοίξω ποτε δεν ανοιγει η εφαρμογη απλα μου βγαζει error. Μηπως εχεις κανα link δευτερο επειδη αυτο απο το dowloand center την zeroground σεν μου δουλεύει?