Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Δημητρης Σεμερτζιδης

Καλησπερα σας αγορασα τις συγκεκριμενες μνημες patriot viper steel 16gb 3200 με cas 16 σε μητρικη aorus elite v2 της gigabyte με ryzen 5 5600 και τρεχουν αυτοματα στα 2133...μεσω bios εχει μονο ενα xmp profile 1 για τα 3200 και μολις το ενεργοποιησα ο υπολογιστης δεν bootare και εβγαζε black screen καθολου display εικονα δηλαδη...τελικα καταφερα το ανοιξα με καποιο τροπο ομως γιατι να μη τρεχει μονιμα στα 3200 χωρις κανενα προβλημα??? Ευχαριστω !!!

Και μια δευτερη ερωτηση χρησιμοποιω μια 1660 super της gigabyte σκεφτομαι καποια στιγμη μια αναβαθμιση σε 4060 θα εχει αρκετη διαφορα πρακτικα η μια με την αλλη θα ειναι αρκετα εμφανης???? στα υποψην και η 3060 12gb ...Ευχαριστω και παλι...!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

1451

Μπορεί να είναι θέμα της μητρικής. Σε εμένα με Asus Prime B550-Plus τρέχει απροβλημάτιστα.
Ίσως θέλει bios update αλλά και πάλι δεν ξέρω. Σε ποιες θέσεις τις τοποθέτησες;
Η 4060 σίγουρα έχει διαφορά από μια 1660 super αλλά αυτό εξαρτάται από τα παιχνίδια που παίζεις και την οθόνη που έχεις, αν δηλαδή υποστηρίζει περισσότερα από 60 hz.

2 Σχόλια

Δημητρης Σεμερτζιδης

Οι θεσεις ειναι 2 και 4 (απο αριστερα προς δεξια) κοιταξα πρωτα πριν απο ολες τις αγορες τις συμβατοτητες μεσω επισημου σαιτ και ταιριαζαν για αυτο διαλεξα τις συγκεκριμενες...απλα ειναι ασχημο και στο ματι ισως και σε επιδοσεις που μεχρι τωρα δεν το εχω παρατηρησει να μην τρεχουν μονιμα στα 3200 αφου για αυτο πληρωσες ειναι 2133....για το bios με ειπαν τεχνικοι οτι εαν χρειαστει update τα κανει αυτοματα να μη πειραξω κατι εγω....και η αληθεια ειναι μονο αυτο που πειραξα και εβαλα το xmp profile μετα ηταν black screen....δε ξερω τι λυση να βρω γιατι νταξει με χαλαει να τρεχει εκει εφοσον πληρωσα για κατι αλλο....

Για το δευτερο σκελος να ειμαι ειλικρινης προς το παρον παιζω σε τηλεοραση 43 ιντσων 60 hz αλλα εχω σκοπο να παρω και gaming monitor με πανω απο 144 hz 1ms και τα σχετικα...κοιταω και αλλες βεβαια τυπου 7600/7600xt/7700xt ισως μεχρι και καποια υλοποιηση της 4060 ti μεχρι εκει κυμαινομαι...δηλαδη απο 250 εως 450 το πολυ για ενα καλο gaming κλασικα 1080p ultra....απλως δε ξερω τι παιζει με ολα αυτα που λενε για τις AMD gpu με drivers και αλλα θεματα "freezeαrισματα" κλπ επειδη βλεπω οτι πρεπει να εχει οντως αρκετα αποδοτικες καρτες και καλες τιμες σε συγκριση με nvidia...και εγω τελευταια τα μαθαινω καλυτερα αυτα....ευχαριστω και παλι !!!!

1451

Με amd είμαι εγώ και 7600 συγκεκριμένα. Όντως έχει θεματάκι με τους drivers αν ενεργοποιήσεις το frame generation, μια διεργασία τρώει το 100% της gpu ακόμα κι όταν είσαι εκτός παιχνιδιού.
Με frame generation απενεργοποιημένο τρέχει μια χαρά. έπαιξα κι avowed χωρίς θέματα.
Κρίμα για τις μνήμες, είναι πραγματικά καλές αλλά δυστυχώς γίνονται κι αυτά.
Εδώ πάντως ένας έκανε reset το cmos αφαιρώνται κι επανατοποθετώντας τη μπαταρία στη μητρική και λειτούργησε για αυτόν https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/zy9p1o/b550_aorus_elite_overclocking_2666mhz_to/

Όνομα χρήστη