τα πλαϊνά κουμπιά έχουν τη ίδια αίσθηση με το steelseries sensei 310; δηλαδη μπαίνουν λίγο προς τα μέσα (σαν να έχουν κάποιο βάθος) η είναι πιο clickable ?
See in detail the terms of use for the Product Questions
τα πλαϊνά κουμπιά έχουν τη ίδια αίσθηση με το steelseries sensei 310; δηλαδη μπαίνουν λίγο προς τα μέσα (σαν να έχουν κάποιο βάθος) η είναι πιο clickable ?
3 Replies
Εγώ έχω το seensei 310. Μπορώ να πω ότι την ποιότητα κατασκευής του το viper δεν την φτάνει. Αλλά το άτιμο έχει ωραίο πιάσιμο. Τα πλαϊνά κουμπιά του είναι κανονικά. Σαν τα άλλα ποντίκια της razer που μπορείς να δοκιμάσεις σε public plaisio και λοιπά. Τουλάχιστον σε εμένα τα πλαϊνά είναι μια χαρά. Το δεξί κλικ έχει θέμα. Έχω ξαναπεί ότι είναι θέμα τύχης να ανοίξεις καλό προϊόν της razer και να μην έχει θέμα δυστυχώς. Η razer υστερεί σε ποιότητα και αυτήν είναι η αλήθεια όσο και να την αγαπάμε.
Δεν έχω δοκιμάσει ούτε γνωρίζω για το Steelseries Sensei 310, ωστόσο έχοντας στην κατοχή μου το Razer Viper, μπορώ να πω ότι τα πλαϊνά κουμπιά μπαίνουν λίγο προς τα μέσα. Όχι πολύ αλλά δεν μένουν ακίνητα. Έχουν πολύ ωραία αίσθηση, απλά είναι λίγο πιο δύσκολο να τα πατήσεις, καθώς αν έχεις τα δάκτυλά σου κάτω από τα κουμπιά στο rub grip πρέπει να τα σηκώσεις λίγο. Επίσης, είναι λεπτά, δηλαδή δεν προεξέχουν πολύ (για να μην πατηθούν καταλάθος).