Είδα σε reviews ότι είναι κάπως δύσκολο να πατήσεις τα πλαϊνά κουμπιά επειδή ειναι σκληρά και δεν προεξέχουν πολύ. Είναι κάτι τραγικό ή συνηθίζεται?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Είδα σε reviews ότι είναι κάπως δύσκολο να πατήσεις τα πλαϊνά κουμπιά επειδή ειναι σκληρά και δεν προεξέχουν πολύ. Είναι κάτι τραγικό ή συνηθίζεται?
2 Replies
Έχω το ποντίκι, τα κουμπιά όντως είναι λίγο πιο δύσκολο να τα πατήσεις από ότι στο παλιό που είχα (logitech g102/g203) επειδή βάζω τα δάκτυλα λίγο πιο κάτω ενώ αυτά είναι λίγο πιο πάνω. Επίσης, τα κουμπιά δεν προεξέχουν αρκετά, προκειμένου να μην πατιούνται καταλάθος. Επομένως, είναι μια χαρά και πολύ ωραία απλά σηκώνεις λίγο τα δάκτυλα λίγο πιο πάνω όταν τα πατάς. Επίσης, μπαίνουν λίγο μέσα. Μην ανησυχείς καθόλου, όχι μόνο συνηθίζεται αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο ή περίεργο. Να πω μόνο ότι τα δεξιά κουμπιά προορίζονται για τους αριστερόχειρες, αλλά μπορείς να τα ρυθμίσεις στο Synapse να κάνουν άλλα πράγματα. Γενικώς, στο προτείνω ανεπιφύλακτα το ποντίκι, είναι πολύ ελαφρύ, optical switches, 5g 16.000 dpi κτλ. Αν θες βοήθεια οτιδήποτε και μπορώ να βοηθήσω πες μου...
1 Comment
Παιδιά μόλις έφτασε στα χέρια μου. Τα πλαινά κουμπιά τελικά με βόλεψαν μια χαρά, καμία σχέση με τις υπερβολές που είχα διαβάσει. Όντως, δεν προεξέχουν πολύ αλλά δεν είναι τίποτα τραγικό.