What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
userfotis

Είδα σε reviews ότι είναι κάπως δύσκολο να πατήσεις τα πλαϊνά κουμπιά επειδή ειναι σκληρά και δεν προεξέχουν πολύ. Είναι κάτι τραγικό ή συνηθίζεται?

Username

2 Replies

Ioannis_Vintzi

Έχω το ποντίκι, τα κουμπιά όντως είναι λίγο πιο δύσκολο να τα πατήσεις από ότι στο παλιό που είχα (logitech g102/g203) επειδή βάζω τα δάκτυλα λίγο πιο κάτω ενώ αυτά είναι λίγο πιο πάνω. Επίσης, τα κουμπιά δεν προεξέχουν αρκετά, προκειμένου να μην πατιούνται καταλάθος. Επομένως, είναι μια χαρά και πολύ ωραία απλά σηκώνεις λίγο τα δάκτυλα λίγο πιο πάνω όταν τα πατάς. Επίσης, μπαίνουν λίγο μέσα. Μην ανησυχείς καθόλου, όχι μόνο συνηθίζεται αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο ή περίεργο. Να πω μόνο ότι τα δεξιά κουμπιά προορίζονται για τους αριστερόχειρες, αλλά μπορείς να τα ρυθμίσεις στο Synapse να κάνουν άλλα πράγματα. Γενικώς, στο προτείνω ανεπιφύλακτα το ποντίκι, είναι πολύ ελαφρύ, optical switches, 5g 16.000 dpi κτλ. Αν θες βοήθεια οτιδήποτε και μπορώ να βοηθήσω πες μου...

1 Comment

userfotis

Παιδιά μόλις έφτασε στα χέρια μου. Τα πλαινά κουμπιά τελικά με βόλεψαν μια χαρά, καμία σχέση με τις υπερβολές που είχα διαβάσει. Όντως, δεν προεξέχουν πολύ αλλά δεν είναι τίποτα τραγικό.

Username
john.don

αυτό ηθελα να ρωτησω και εγώ. έχω το steelseries sensei 310 αμα το ξέρεις που τα κουμπιά του θέλουν μια κάποια δύναμη να τα πατήσεις. θα προτιμούσα να είναι clickable και να προεξέχουν. αν κάποιος που το έχει πάρει μπορεί να βοηθησει;

Username