What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Krystalidees

Όποιος έχει κάποια απορία μπορεί να με ρωτήσει και θα λάβει άμεσα απαντήση

Username

3 Replies

userfotis

Είδα σε reviews ότι είναι κάπως δύσκολο να πατήσεις τα πλαϊνά κουμπιά επειδή ειναι σκληρά και δεν προεξέχουν πολύ. Είναι κάτι τραγικό ή συνηθίζεται?

2 Comments

Krystalidees

κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς είναι σκληρά τόσο ώστε να σου δώσουν το filling και την σιγουριά ότι το έχεις πατήσει 100% και από την πρώτη στιγμή θα το συνηθίσεις δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα

Dimitris_Nikolaou61

Καλησπερα καλη χρονια .Επειδη βλεπω οτι ασχολεισαι και βοη8ας και μπραβο σου γιααυτο. Ακου να δεις τωρα τι γινεται. Εχω παρει 2 deathadder v2 και τωρα παει και το 2ο πισω για αποσυρση.Το μονο προβλημα ειναι τα clicks.ο ηχος ειναι ενοχλητικος. και επειδη εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα ποντικια ( g502 ,deathadder v2 , elite ,steelseries rival 300 , 600) Λεω να παω σε viper.Εχει κατωτερο αισ8ητηρα μεν απο το v2 αλλα εμενα με ενδιαφερουν τα clicks noises.

Username

1 Comment

Krystalidees

σου προτεινω το viper γιατι προσδηοριζεται για esports και μπορεις να ελενξεις τα παντα μεσα απο razer synapse οπως το dpi και ο 5G αισθητηρας της razer ειναι φανατστικος και παρα πολυ γρηγορος. Επισης η razer εχει μεσα τους laser διακοπτες που αυτο σημαινει οτι ειναι πιο γρηγοροι απο το model o και δεν υπαρχει πια το double click

Username

4 Comments

alekasas

Καλησπέρα εχω μεγαλα χερια και μου αρεσει το σχημα του deathadder η του mamba elite. Ειναι πολυ μικτροτερο το συγκεκριμενο?

Krystalidees

οχι δεν εχουν τερσαστια διαφορα στο μεγεθος αλλα το viper ειναι πολυ πιο ελαφρη και γρηγορο απo το deathadder και το mamba

Username