What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
km9508

Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το WiFi. Υπάρχουν μέρες που δεν συνδέεται με τίποτα. 1 χρόνο δεν είχα πρόβλημα. Τώρα άρχισε να μου κάνει νερά. Μπορώ να το στείλω κάπου να το κοιτάξουν; Εκανα reset αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχουν μέρες που παίζει τέλεια αλλά όταν το πιάνει η τρέλα του δεν συνδέεται με τίποτα ούτε και με ethernet

Username

2 Replies

asterios36

Καλησπέρα, κι εγώ είχα το ιδιο πρόβλημα μέχρι που φράκαρε τελείως και το εστειλεα πισω στο κατάστημα για να το φτιάξουν αλλά τελικα μου δώσανε καινούριο αλλα περίμενα 6 μήνες.

Username
jtheloudis

Γεια σας. Το μηχάνημα το έχω και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά με καλώδιο ethernet. Πλην της πρώτης μισής ώρας μετά το unboxing κατά την οποία προσπάθησα να το συνδέσω στο wifi, κατάλαβα ότι δεν θα τα καταφέρω. Για service....προφανώς πρέπει να βρείτε κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί το οποίο στις μέρες μας νομίζω δεν είναι δύσκολο μέσω internet... Επιτρέψτε μου όμως να σας πω ότι ως ένστικτο αναφέρω ότι αμφιβάλλω ότι θα βρείτε λύση.... Θεωρώ ότι τα θέματα ασυμβατότητας τέτοιων παραμέτρων, δύσκολα βρίσκουν λύση μόνιμη. Το μηχάνημα να δηλώσω για μία ακόμη φορά ότι είναι απίστευτο κατά τα λοιπά....βέβαια έχω το πλεονέκτημα να έχω κοντά κατάλληλη πρίζα για το ethernet...

Username