Λέει "Μήκος κοπής 0.5 mm"...
Πείτε μου, το 0.5 είναι το μικρότερο νομίζω, το μεγαλύτερο μήκος πόσο είναι που σχεδόν κανένας δεν αναφέρει; Δηλ. σε κούρεμα δεν έχει χτενάκι με μακριά δόντια για να αφήνει πχ 3 εκ. μαλλί;
Ξέρει κανείς να πει;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Λέει "Μήκος κοπής 0.5 mm"...
Πείτε μου, το 0.5 είναι το μικρότερο νομίζω, το μεγαλύτερο μήκος πόσο είναι που σχεδόν κανένας δεν αναφέρει; Δηλ. σε κούρεμα δεν έχει χτενάκι με μακριά δόντια για να αφήνει πχ 3 εκ. μαλλί;
Ξέρει κανείς να πει;
1 Απάντηση
Ξεκινάει από 0,5mm χωρίς κανένα χτενάκι. Έχει ένα χτενάκι(το μαύρο) που κάνει το μήκος κοπής 2mm. Μετά έχει άλλα δύο χτενάκια με τα οποία μπορείς να μετατρέψεις το μήκος κοπής από 3mm έως 28mm(κλιμάκωση ανά ένα 1mm) εναλλάσοντας τα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η διαβάθμιση για το μήκος κοπής γίνεται από μία ροδέλα που την προσαρμόζεις στα χιλιοστά που θέλεις.Άρα του λείπει μόνο η διαβάθμιση του 1mm και το μεγαλύτερο μήκος κοπής είναι τα 2,8 εκατοστά.
2 Σχόλια
Νεκτάριε καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Αν θες πες μου στην πράξη η μπαταρία βαστάει καμιά ώρα γιατί λέει 75 λεπτά.
Κοιτάζω και αυτή που έχει τα μισά λεφτά, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάρω ντε και καλά μηχανή μπαταρίας:
https://www.skroutz.gr/s/25950222/Kemei-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CE%91%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%AF-KM-9360.html
Θα μου πεις τώρα, πολύ το ψειρίζω λες και θα κάνω την αγορά του αιώνα...!!
Μια ερώτηση ... επειδή όταν αγοράστηκε και εγώ διάβασα τα ''χαρακτηριστηκά΄΄, είδα όταν την χρησιμοποίησα ότι υπάρχει αυτό το κενό από το 0,5mm σκέτη χωρίς χτενάκι στα 3mm με το μαύρο χτενάκι, ξέρετε μήπως αν υπάρχει κάποιο αξεσουάρ εξτρά για π.χ 1,5mm γένια..?