Εχω 75 με μαύρο τοίχο πίσω και στο πλάι και φοβάμαι ότι δεν θα φαίνονται τα χρώματα. Παράγγειλα 2 μπαρες και το μηχάνημα για να δείχνει τα χρώματα της οθόνης στον χώρο μου σε home cinema. Λέω να τα βάλω να βλέπουν ταβάνι. Η γνώμη σας?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εχω 75 με μαύρο τοίχο πίσω και στο πλάι και φοβάμαι ότι δεν θα φαίνονται τα χρώματα. Παράγγειλα 2 μπαρες και το μηχάνημα για να δείχνει τα χρώματα της οθόνης στον χώρο μου σε home cinema. Λέω να τα βάλω να βλέπουν ταβάνι. Η γνώμη σας?
1 Απάντηση
Με τίποτα. Σε LG 65 και δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, και βλέπουν πίσω στον τοίχο και σε απόσταση 30 πόντους, πόσο μάλλον σε ταβάνι. Να σκεφτείς είχα πάρει Philips Smart Λάμπες LED 9W για Ντουί E27 και Σχήμα A60 RGBW 1100lm Dimmable 2τμχ ,Philips Smart Διακοσμητικό Φωτιστικό Hue Play LED RGBW Μπάρα 2τμχ 25.4x4.4x3.5εκ. (που έχεις και εσύ) δίνοντας κοντά στα 300 ευρώ, παρασυρόμενος από κριτικές για τα περιβόητα phillips συστήματα που προσφέρουν αισθητική (led) στον χώρο και απογοητεύτηκα. Καταρχάς η εφαρμογή θέλει set up δύσκολο αν θέλεις να πεις ότι σέταρες σωστά χωρις να ξερυθμίζονται οι ρυθμίσεις σου. Κατά δεύτερο η ένταση led φωτός δεν είναι αρκετή για να μείνεις ευχαριστημένος. Τα lumens δεν είναι αρκετά. Με φως ημέρας ανοίγεις και δεν βλέπεις καν τα χρώματα. Αν θες λύση (και εγώ δυστυχώς αργότερα τα ανακάλυψα) κορυφαία σε leds οποιουδήποτε τύπου ψάξου με Govee. Το απόλυτο value for money pick. Δεν χρειάζεσαι ούτε hub ούτε τίποτα. Τέλειο πρωτόκολλο επικοινωνίας με την εφαρμογή στο κινητό. Δεν αποσυνδέονται ποτέ! Έχει συσκευές απίστευτες και για τηλεόραση και για τοίχο και κρυφούς φωτισμούς και εξωτερικούς και led ταινίες κορυφαίες, και τα πάντα σε LED. Θα βρείς Govee και στον skroutz που ως συνήθως έχει τα πάντα, αλλά αξίζει να μπεις και στην ιστοσελίδα τους γιατί εκτός από κουπόνια έχει και πακέτα προσφορών πολύ αξιόλογα.