What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Vasilis_Panagiotidis

Καλησπέρα, πόσο ριψοκίνδυνο είναι να ανοίξω το λαπτοπ μου μόνος, χωρίς να παω σε τεχνικό; υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να κάνω ζημιά στο λαπτοπ;διότι ο τεχνικός μου ζητά 50€...

Username

1 Reply

4 Comments

Vasilis_Panagiotidis

Ναι μαζί με το λειτουργικό, εννοώ τον m. 2 τον έχω αγοράσει ήδη και ουσιαστικά μένει μόνο η δουλειά του μάστορα.

vagman_tech

Κοιτα αν σκεφτεις οτι σου βαζει αυθεντικα τα οποια κοστιζουν 20 ευρω αρα παιρνει 30 ευρω καθαρα για την εργασια του ειναι λογικη τιμουλα ισως το βρεις σε καποιον αλλο ενα 10αρικο πιο φθηνα δηλαδη 20 ευρω εργατικα + 20 win10 Pro. Τωρα για να σου απαντησω στο πρωτο που ρωτησες πανω πανω εξαρτατε. Εξαρτατε απο το αν εχεις 1-2 κατσαβιδια που θα χρειαστεις, εμπιστοσυνη στα χερια σου που θα κανουν την δουλεια και κυριως υπομονη, στην περιπτωση που δεν εχεις καν ιδεα πως ανοιγουμε ενα λαπτοπ. Εγω 3 χρονια πριν η πρωτη αλλαγη δισκου που εκανα μου πειρες 25-30 λεπτα. Πλεον το κανω για πλακα χωρις να το καταλαβω δεν ειναι δυσκολο. Με ενα βιντεακι απο youtube και υπομονη το χεις πιστευω παντως, πανω κατω ολοι ετσι ξεκινησαμε!

Vasilis_Panagiotidis

Συγνώμη, μέσο στικακι δεν γίνεται να κατεβάσω τα Windows και όταν εγκατάστησω τον ssd δεν μπορώ να μπω από εκεί; εννοώ δεν χρειάζονται καινούργια windows

vagman_tech

Ναι ετσι ειναι η διαδικασια ωστοσο θα πρεπει να βρεις το product key σου για να τα ενεργοποιησεις με το που μπεις. Αν δε το βρεις υπαρχει μια πιθανοτητα να τα αναγνωρισει το ιδιο σου το pc οτι εχεις official copy και να μη χρειαστει καν να βαλεις key. Δεν ξερω ακριβως να σου πω την αληθεια. παντως οι τιμες που προαναφεραμε πιο πανω μονο με αγορα κλειδιου βγαζουν νοημα!

Username