Καλησπέρα . Αυτός ο M.2 θα είναι συμβατός με την μητρική την Gigabyte b450M gaming (rev1) ? Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα . Αυτός ο M.2 θα είναι συμβατός με την μητρική την Gigabyte b450M gaming (rev1) ? Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ
1 Απάντηση
Αν κανεις αναζητηση στο Google ακριβώς αυτό που έγραψες, δηλαδη το μοντελο της μητρικης θα σε βγαλει εδω αν πατησεις το δευτερο link: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-GAMING-rev-1x#kf . Στα μισα της σελιδας δειχνει με εικονα πως δεχεται εναν M.2 η συγκεκριμενη μητρικη. Επίσης αν θες άψοφες επιδόσεις και αντοχή στα χρόνια πήγαινε σε Samsung κατά τη γνώμη μου.
2 Σχόλια
Ναι αυτήν την μητρική έχω ακριβώς . Αλλά δεν γνωρίζω και άρα πολύ καλά από αυτά . Τελικά μπορεί να είναι συμβατή η μητρική αυτή με τον A2000 M.2?
Το καταλαβα φιλαρακι γιαυτο σου λεω βημα βημα πως το βρηκα εγω για να μαθαινεις και εσυ με τη σειρα σου. Ναι ειναι συμβατη και μαλιστα οχι μονο με τον Α2000 αλλα με οποιονδηποτε NVME τύπου M.2. Οτι αλλη απορια εχεις ρωτα ελευθερα.