Καλησπέρα σας. Είμαι ανάμεσα στο s20 plus και στο note 10 plus πιο να πάρω. Μια βοήθεια.
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Δεν εχω το s20 για να σου πω ακριβώς αλλα εχω το note 10+ από την ημέρα που βγήκε. Εάν κατάλαβα καλά το s20 θα το πάρεις για φωτογραφίες εάν θέλεις ένα κινητό με δυνατά χαρακτηριστικά πιστεύω το note ειναι αυτο που θα είναι οτι πρέπει αν και το s20 κουβαλάει πιο καινούργιο μοντέλο επεξεργαστή το note έχει 4gb ram παραπάνω, το note εχει πενάκι που το κάνει λίγο ξεχωριστό από την σειρά s εχει πάρα πολλά features με αυτο και πιστεύω είναι ο κύριος λόγος που επέλεξα εγω το note κάνει μεγάλη εντύπωση (για να σου δώσω να καταλάβεις αμα εισαι λιγο επιδειξίας παρε το note) μπαταρία πανω κατω το ιδιο ειναι 4000 (s20) και 4300 (note). Φυσικά άποψη μου αμα δε καίγεσαι τοσο πολυ για κινητό περίμενε να βγει το επόμενο μοντέλο του s21. Η σειρά note δε θα ξανα κυκλοφορήσει και θα βάλουν πενάκι στο s21 ultra. Μάλιστα κι ολας ακουσα ότι το s βγάζουν κάποια προβλήματα στα τελευταία 2 χρόνια το note 10+ ειναι το μοναδικό μοντέλο που δεν έβγαλε ουτε ενα πρόβλημα μέχρι στιγμής αμα τελικα αποφάσεις να πάρεις την σειρα note βρες με επεξεργαστή snapdragon για να έχεις ένα θηρίο και οχι απλα ένα κινητό εάν πάρεις τελικα το s20 + θα σου πρότεινα να ψάξεις για snapdragon επεξεργαστή αλλα μπορει να βγάλει καποιο πρόβλημα όπως πράσινη οθόνη και κατι τετοιο εκει θα αποφασίσεις εσυ. Ελπίζω να σε βοήθησα με κάποιον τρόπο η απόφαση θα είναι όντως δύσκολη καλη επιτυχία.
1 Comment
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εγώ θέλω να εχει μεγάλη οθόνη να είναι γρήγορο φωτογραφίες να βγάζει νορμάλ να μην αποσυνδέεται το WiFi. Το s20 plus η πιο πολύ δεν λένε τα καλύτερα. Το note 10 plus τα καλύτερα λόγια λένε.