καλησπερα σε ολους.γνωριζει καποιος που εχει το κινητο τωρα με την αναβαθμιση σε android 10 αν ειδε βελτιωση στην μπαταρια?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
καλησπερα σε ολους.γνωριζει καποιος που εχει το κινητο τωρα με την αναβαθμιση σε android 10 αν ειδε βελτιωση στην μπαταρια?
2 Απαντήσεις
Εγώ έχω το note 10 και τώρα με την αναβάθμιση η μπαταρία έγινε πολύ καλύτερη. Αγόρασα κι έναν fast charger φορτιστή και σε μισή ώρα έχει φορτίσει 100% και κρατάει για όλη την ημέρα.
Μια μικρη βελτιωση ναι...οχι κατι ιδιαιτερο ομως. Παρολαυτα σε λιγες μερες ερχεται καλο update με χαρακτηριστικα καμερων των s20... Γενικα το κινητο ειναι πολυ καλο και πιο καλοφτιαγμενο απο το s10.. Απολυτα ευχαριστημενος.οι μπαταριες δυστυχως δεν ειναι το δυνατο σημειο των samsung...
2 Σχόλια
ευχαριστω για την απαντηση το κινητο το ειχα και το εδωσα γαυτο τον λογο αν και ειναι το ιδανικο για μενα σε μεγεθος λιγο καλυτερη μπαταρια και θα ηταν σουπερ
3 Σχόλια
Εμενα για καποιο λογο επεφτε πιο γρηγορα μετα την αναβαθμιση. Εκανα επαναφορα εργ. ρυθμισεων μειωσα την χρηση aod και απενργοποιησα καποιες ενεργοβορες εφαρμογες... Μπορω να πω οτι τωρα ειδα μια αισθητη βελτιωση... Ειναι μια δυνατη συσκευη... Η μπαταρια μας τα χαλαει λιγο. Μακαρι να υπαρξει και μελλοντικη βελτιωση.
Οκ. Καλά έκανες. Πάντως η μπαταρία του είναι υπερβολικά καλή
Φίλε μου αν μπορείς να γράψεις πιο αναλυτικά ποιες ενέργειες έκανες για βελτίωση της μπαταρίας θα με βοηθούσες πολύ.