Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
E.ila

καθως βλεπω οτι το track store ειναι το καταστημα με τις χαμηλοτερες τιμες στα σαμσουνγκ...απο περιεργεια ηθελα να δω τι καλυπτει η εγγυηση στην οποια αναφεροταν οτι πασης φυσεως κακομεταχειρηση απο τον αγοραστη δεν την καλυπτουν(λογικο) καθως επισης και σαν καταστημα δεν κανουν αντικαταστηση συσκευης για καθε αλλη περιπτωση...και εδω μου προκυπτει η απορροια πως ειναι δυνατον σαν μεσος αγοραστης να διαθεσω 650 ευρω( αναφερομαι για το note 10 στη συγκεκριμενη) για να αγορασω ενα κινητο του οποιου η εγγυηση των 2 ετων ειναι εικονικη και ουσιαστικα δεν θα μου παρεχουν την πληρη ασφαλεια σε περιπτωση που το προιον τους τυχει να ειναι ελλατωματικο;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

manager09

Το S9 μου που εμφάνισε καμμένο πίξελ μετά από 1 χρόνο το πήγα απλά στο υποκατάστημα service στο Χαλάνδρι με το κουτί του και το επισκεύασαν δωρεάν μέσω έλεγχο imei

Όνομα χρήστη
wolverine 1

Υπαρχει το DOA,που σημαινει μεσα σε 1 βδομαδα μπορεις να επιστρεψεις την συσκευη αν ειναι ελατωματικο...αν περασει 1 βδομαδα δυσκολα θα ξεμπερδεψεις..πριν προχωρησεις για αγορα μπορεις να μαθεις αναλυτικα μεσο τηλεφωνου απο το καταστημα το οποιο θες να παρεις..οπως και να μαθεις για εγγυηση

Όνομα χρήστη