Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
papadul13

Καλησπέρα.. εγώ προσωπικά πιστεύω το note 10 της Xiaomi κλάσεις ανώτερο από αυτό....κ.σε μισή τιμή σχεδόν... μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας μόνο στη οθόνη είναι καλύτερο τ σαμσουνγκ...μάπα απλά

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

mitsos_ael__keep_the_faith

Επειδή τα έχω και τα δύο τηλέφωνα έχω να σου πω ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. Φιλικά πάντα!

Όνομα χρήστη
giorgos@1980

το χεις παρει το note 10 της samsung και το λες αυτο;τα χεις συγκρινει το ενα με το αλλο;καταρχην το note 10 εχει κλασης καλυτερο επεξεργαστη σου προσφερει κορυφαιο ηχο αδιαβροχοποιηση και διπλασια μνημη απο το xiaomi...για την καμερα δεν γνωριζω αλλα επειδη εχω το note 10 η καμερα του ειναι απο τις πιο καλες...οσο για την τιμη ναι ειναι τσιμπημενη οπως ομως ειναι και του p30 pro...καλες ειναι οι διαφορετικες γνωμες αλλα μην λεμε μαπα μια τετοια σοβαρη συσκευη....

3 Σχόλια

Katerina_Zafiropoulou

Θα μου λύσεις μια απορία..Είμαι ανάμεσα στο 10 plus και στο note 10
Ομως η,αλήθεια είναι ότι κολλάω στην ανάλυση Γιατί το note έχει χαμηλότερη ανάλυση από το s 10 plus
Μήπως έχει να κάνει με κάτι άλλο και δεν το ξέρω?

Katerina_Zafiropoulou

Μπορείς να μου λύσεις την απορία που έχω με την ανάλυση?
Γιατί του note ειμαι μικρότερη από το s 10 plus?

giorgos@1980

προφανως για χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας αν και η πιο υψηλη αναλυση ουσιαστικα ειναι αχρειαστη.ολα δουλευουν στην μεσαια και αυτοματη αναλυση των 2088×1080ppi.μιλαμε για note 10 plus s10 s10 plus ακομα και s9....ισως για αυτο επιλεχτηκε μονο αυτη η αναλυση στο απλο note 10 που δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα

Όνομα χρήστη