Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
christos_kapsalis

Γειά σας, Κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομάδα. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την μπαταρία του κινητού. 1. Σε σύγκριση με το Huawei p20 (το απλό 128gb) δεν έχουν καμία σχέση. Το Huawei με την ίδια χρήση μου έβγαζε την ημέρα άνετα ενώ το note 10 την βγάζει με δυσκολία και με αρκετές ρυθμίσεις 2. Όταν έκανα την πρώτη εκκίνηση του κινητού η μπαταρία ήταν στο 0% και άνοιξε μόνο με τον φορτιστή. Η ερώτηση μου είναι εάν κάποιος γνωρίζει αν είναι φυσιολογικά όλα τα παραπάνω και υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την μπαταρία.

Υ.Γ.
Όλα τα προηγούμενα χρόνια Κάτοχος ναυαρχιδων xiaomi και Huawei τελευταίo samsung S2 πριν πολλά πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

giannis_iliopoulos

Καταρχάς είναι μικρότερη η μπαταρία 3500 ενω στο p20 νμζ είναι 4000, αλλά σίγουρα μια μέρα με φουλ χρήση τη βγάζει (είμαι κατοχος της συσκευής), αλλά όριακά. Κ εγω με το P20, είχα με την ίδια φουλ χρήση περιπου 25% όταν με το Note 10 είμαι στο 5%

Όνομα χρήστη
Djvasiliz

Καλησπερα εγω πηρα Samsung Note 10 plus με snapdragon 855 απο εξωτερικο και η μπαταρια του κραταει μιαμιση ημερα! Συνηθως κλεινω την ημερα με 40%.
Η μπαταρια θα θελει αλλαγη με 40 ευρω εισαι κομπλε ψαξε για αλλαγη μπαταριας γνησια και καταστημα που κανει αλλαγη με 20 ευρω

Όνομα χρήστη
gi0rg00sk17589

Φυσιολογικο για samsung με επεξεργαστη exynos.. Δυστυχώς. Κ εγω samsung ειχα s9+ και μετα s10+ κ ήμουν μονιμα μ τ αγχος αν ηταν ν βγω γ πολλες ωρες... Μετα πηρα huawei p30 pro και πλέον δν γνωριζω καν που είναι τα powerbank. Μην ανησυχεις γ κατι. Παρε ενα μικρο Powerbank ν τ χεις μαζι αν λειπεις απο τ σπιτι πολλες ωρες κ απόλαυσε τ κινητο.

Για την εκκίνηση δν ειναι νορμαλ να ηταν αδειο.. Ολα τα κινητα αποθηκευονται με 45-55% μπαταρια...

2 Σχόλια

Όνομα χρήστη