What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
larrynick33

καλησπερα σε ολους.γνωριζει καποιος που εχει το κινητο τωρα με την αναβαθμιση σε android 10 αν ειδε βελτιωση στην μπαταρια?

Username

2 Replies

Giannis_vasl

Εγώ έχω το note 10 και τώρα με την αναβάθμιση η μπαταρία έγινε πολύ καλύτερη. Αγόρασα κι έναν fast charger φορτιστή και σε μισή ώρα έχει φορτίσει 100% και κρατάει για όλη την ημέρα.

3 Comments

giorgos@1980

Εμενα για καποιο λογο επεφτε πιο γρηγορα μετα την αναβαθμιση. Εκανα επαναφορα εργ. ρυθμισεων μειωσα την χρηση aod και απενργοποιησα καποιες ενεργοβορες εφαρμογες... Μπορω να πω οτι τωρα ειδα μια αισθητη βελτιωση... Ειναι μια δυνατη συσκευη... Η μπαταρια μας τα χαλαει λιγο. Μακαρι να υπαρξει και μελλοντικη βελτιωση.

Giannis_vasl

Οκ. Καλά έκανες. Πάντως η μπαταρία του είναι υπερβολικά καλή

mitsos_ael__keep_the_faith

Φίλε μου αν μπορείς να γράψεις πιο αναλυτικά ποιες ενέργειες έκανες για βελτίωση της μπαταρίας θα με βοηθούσες πολύ.

Username
giorgos@1980

Μια μικρη βελτιωση ναι...οχι κατι ιδιαιτερο ομως. Παρολαυτα σε λιγες μερες ερχεται καλο update με χαρακτηριστικα καμερων των s20... Γενικα το κινητο ειναι πολυ καλο και πιο καλοφτιαγμενο απο το s10.. Απολυτα ευχαριστημενος.οι μπαταριες δυστυχως δεν ειναι το δυνατο σημειο των samsung...

2 Comments

larrynick33

ευχαριστω για την απαντηση το κινητο το ειχα και το εδωσα γαυτο τον λογο αν και ειναι το ιδανικο για μενα σε μεγεθος λιγο καλυτερη μπαταρια και θα ηταν σουπερ

giorgos@1980

σε samsung δυσκολα θα βρεις καλυτερη μπαταρια..κοιτα για xiaomi η huawei...εχω παραλληλα και το p30 pro που εχει μπαταρια κτηνος...υστερει βεβαια αλλου....δυστυχως δεν υπαρχει το τελειο κινητο.ολα καπου υστερουν και καπου υπερεχουν...

Username