What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
alexbotshs

Ξέρει κανείς να μου πει τη ποσότητα χρησιμοποιείται σε πόσο νερό κάθε πότε ψεκάζω και αν κάνει να έρθει σε επαφή με σκύλο αν θα του κάνει κακο εννοώ.?

Username

2 Replies

Gemma_Greece

Γεια σας,

Η γενική δόση είναι 50 ml σε 5 L νερό. Δεν επηρεάζει τα ζώα, ψεκαζουμε, αερίζουμε τον χώρο αφήνοντας να στεγνώσει και εισερχομαστε κανονικα σε αυτόν.

Ο ψεκασμός γίνεται ανα περίπου 20 ημέρες αναλογα με τον πληθυσμό των εντόμων. θα μπορούσατε να ψεκάστε και πιο αραιά εφόσον δεν αναπτύσσονται έντομα στην περιοχή.

Δεν μυρίζει, δεν λερώνει

1 Comment

Dimitrios_Dodoglou

Έχω υπόγειο 110 τ.μ όλο μπετόν. Μπήκαν γάτες και γέμισε ψύλλους. Δοκίμασα διαφορά αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.Τι μου προτείνετε;

Username
TRi-phone

Διαλύεις το περιεχόμενο του μπουκαλιού (50 ml) σε μια ψεκαστήρα με 4-5 λίτρα νερό. Αυτή είναι η σωστή αναλογία. Εγώ το θεωρώ το καλύτερο γιατι έχω δοκιμάσει όλα τα σχετικά προϊόντα. Δεν προκαλεί καμιά ανεπιθύμητη παρενέργεια στα ζώα ή σε μικρά παιδιά....αρκει βέβαια να μην τα ψεκάσεις άμεσα..χαχαχαχα Έχω ένα CoCker Spaniel εντός σπιτιου και δεν εμφάνησε καμιά ενόχληση ή έστω σύμπωμακαι βέβαια δεν χρειάστηκε να το απομακρύνω καθόλου από το σπίτι

Username