What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Rafail_Manolopoulos

Καλημερα μολις τωρα το πρωι που ξυπνησα αντιμετωπισα το εξης προβλημα ανοιξα τον υπολογιστη και η ανεμιστηρες μπορστα ξεθοριασε το χρωμα τους και δεν χειριζονται πλεον απο το προγραμμα εχουν κολλησει στο κοκκινο και αλλους δυο χρωματισμους μπλε και κιτρινο και δεν φωτιζουν δυνατα. αν μπορει καποιος να βοηθησει αν γνωριζει κατι κατοχη στα χερια μου περιπου 3 μηνες θαθαρισα φυσιξα εβγαλα εβαλα εκανα οτι θα εκανε καποιος θεωρω και παλι τιποτα ολα τα υπολοιπα πανω στο κουτι οπως κρακεν και λεντοταινια δουλευουν κανονικα εκτος απο μπροστα ευχαριστω

Username

1 Reply

Apost0lis

Καλησπέρα φίλε και εμένα οι ανεμιστήρες αναβοσβήνουν κόκκινο και πράσινο. Τα καλώδια είναι όλα συνδεδεμένα κομπλέ αλλά το πρόγραμμα δεν τα αναγνωρίζει. Στα καλά καθούμενα έγινε αυτό. Μπορεί να είναι κάποιο bug.

1 Comment

Rafail_Manolopoulos

εμενα το προγραμμα τους αναγωνρτιζει κανονικα και τους βλεπω και εγω με τακαλωδια μια απο τα ιδια απλα οτι χρωματισμο και να επιλεξω μου βγαζει η κοκκινο η πρασινο η κιτρινο η μπλε τιποτα αλλο και δεν ανταποκρινονται σε τιποτα αλλο και ο φωτισμος τους μου φαινεται καπως αδυνατος. φυσικα εχω ακομα εγγυηση γιατι το εχω στην κατοχη μου 4ης μηνες και δεν ξερω τι να κανω αν ειναι bug η φθορα για να το στειλω πισω οσο εχω εγγυηση

Username