Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
katerinath

Ειμαι αναμεσα στο macbook pro 2019 kai to macbook air 2019 και δεν ξερω ποιο αξιζει περοσσοτερο για μια φοιτητρια

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

george20

Με το MacBook Air θα είσαι υπέρ ευχαριστημένη είναι πανάλαφρο αν θέλεις να το μεταφέρεις συχνά και λεπτό για να μην πιάνει πολύ χώρο η μπαταρία του είναι πολύ δυνατή η apple λέει ότι έχει αυτονομία 12 ώρες με συγκεκριμένη χρίση άλλα εσύ βάλε ότι θα σου κρατήσει 2-3 ώρες παρακάτω
από επιδώσεις έχει τον i5 χρονισμένο στο 1,6 GHz για οικονομία στην μπαταρία και επιδώσεις αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι τα 3,6 GHz για ακόμα καλύτερες επιδώσεις και η μνήμη Ram είναι στα 8GB που είναι υπέρ αρκετή για καθημερινή χρήση και τέλος στο θέμα οθόνης θα σε καλύψει και με το παραπάνω εντάξει μπορεί να μην έχει 15,6 ίντσες οθόνη αλλά έχει 13,3 ίντσες με τεχνολογία True Tone που προσαρμόζονται τα χρώματα της οθόνης ανάλογα με τον φωτισμό που βρίσκεσαι κάθε φορά για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και οικονομία στην μπαταρία άσε που έχει και οθόνη retina που αυτό σου προσφέρει 48% περισσότερα χρώματα από μια απλή οθόνη και για την ασφάλεια του έχει και δαχτυλικό αποτύπωμα πολύ χρήσιμο για να μην μπορεί να στο σκαλίζει όποιος νάνε

Όνομα χρήστη