Καλημέρα. Το τελευταιο διαστημα (1-1,5 εβδομαδα) το κινητο γενικα εχει καποια κολλήματα και δεν συνδεεται αυτοματατα στα αποθηκευμενα wifi.Ειναι τικαρισμενο να το κανει αλλα δεν.Πρεπει να πατησω επανω στο wifi και να πατησω συνδεση .Εχετε καμια λυση
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλημέρα. Το τελευταιο διαστημα (1-1,5 εβδομαδα) το κινητο γενικα εχει καποια κολλήματα και δεν συνδεεται αυτοματατα στα αποθηκευμενα wifi.Ειναι τικαρισμενο να το κανει αλλα δεν.Πρεπει να πατησω επανω στο wifi και να πατησω συνδεση .Εχετε καμια λυση
1 Απάντηση
Έχω το κιν 3,5 χρόνια, νομίζω η αγορά είχε γύρω στα 200€ και πήγαινε πάντα σφαίρα. Η μπαταρία του στην αρχή κρατούσε σχεδόν 2 μέρες με κανονική χρήση και η φόρτιση ήθελε καμιά ώρα++. Τους τελευταίους μήνες ( λόγω μεγάλου χρονικού διαστήματος κατοχής και είναι φουλ η μνήμη) μου κολλάει πολύ, η μπαταρία από 100% με 2λ χρήσης πάει στο 94% και γενικά κατεβαίνει πολύ γρήγορα, και η φόρτιση καθυστερεί πολύ. Ακόμα, πρέπει να σβήσω το ιστορικό για να μου παίξει κάποιο βίντεο όσο σερφάρω, κι αργεί να μου φορτώσει τα site. Επίσης έχει σχεδόν καεί η οθόνη, ενόσω χρησιμοποιώ μια εφαρμογή αχνοφαινονται από πίσω εικονίδια της αρχικής οθόνης. Το χειρότερο όλων είναι ότι τρεις φορές κατά τη χρήση ανοίγει ανεξέλεγκτα μόνο του εφαρμογές (και κυρίως την κάμερα) και δευτερόλεπτα μετά ξεκινάει ασταμάτητες επανεκκινήσεις. Θεωρώ πως άξιζε τα λεφτά του, τώρα καλύτερα να επενδύσετε σε πιο καινούρια μοντέλα