Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
sentinel10

Επειδή είδα κάποιους σε φωτογραφίες να βάζουν τους γυαλοκαθαριστήρες πάνω από το ύφασμα, και καλά για καλύτερη στερέωση...ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! Τέτοια εξωτερική ηλιοπροστασία την παίρνεις για να καλύπτεις ΚΑΙ τους γυαλοκαθαριστήρες!! Από κάτω μπαίνουν για να προστατεύονται και αυτοί!! Η στερέωση του υφάσματος επιτυγχάνεται μια χαρά κλείνοντάς το με τις πόρτες. Δεν θέλει κάτι άλλο. Το λέω για να μην το πάρουν σαν παράδειγμα λανθασμένο και οι υπόλοιποι, κρύβουμε από κάτω και τους γυαλοκαθαριστήρες!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

fotis1708

Γενικά είναι σωστό αυτό που λες, αλλά είναι κάποιες μέρες που με τον αερα αναδιπλώνεται και έτσι μπαίνει ήλιος μέσα, οι πόρτες δεν αρκούν. Επίσης λόγω μεγέθους καλύπτεται μόνο ο 1 από τους 2 υαλοκαθαριστήρες, αλλιώς μένει ακάλυπτο από πάνω.

1 Σχόλιο

sentinel10

Σε εμένα αδερφέ τους καλύπτει άνετα και τους 2, σε Ford Focus 2004. Όντως με τον αέρα αναδιπλώνεται λίγο είναι η αλήθεια, όμως αυτό εμένα μου συμβαίνει εκεί που πιάνει στις πόρτες και όχι στους γυαλοκαθαριστήρες, εκεί μένει στη θέση της και τους καλύπτει. Στις πόρτες τσαλακώνει κάπως με τον αέρα και τραβιέται πάνω και απορώ μάλιστα πως συμβαίνει αυτό, την στιγμή που η πόρτα την μαγκώνει σφιχτά. Κατα τα αλλά είναι άριστο προϊόν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όνομα χρήστη