Γιατί να πας σε αυτή αφού έχει ίδια τιμή με
Asus rog strix X570 gaming F
Asus Prime X570 Pro
Aorus Χ570 Pro
Καλύτερη είναι αν έχει μικρότερη τιμή και όχι την ίδια με τις παραπάνω!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γιατί να πας σε αυτή αφού έχει ίδια τιμή με
Asus rog strix X570 gaming F
Asus Prime X570 Pro
Aorus Χ570 Pro
Καλύτερη είναι αν έχει μικρότερη τιμή και όχι την ίδια με τις παραπάνω!
2 Απαντήσεις
Αν δε κάνω λάθος έχω δει να γράψεις στο ινσομνια για την Pro. Έχω την εντύπωση ότι έχει τα ίδια VRM με την TUF ή όχι; Πάντως η TUF έχει τα ίδια με την ακριβότερη Strix.
Ανάμεσα στην aorus x570 pro και την asus prime x570 pro ποια θα έπαιρνες;; θα βάλω πάνω r7 3700x??
13 Σχόλια
Πάρε την Asus Prime X570 Pro. Το έψαχνα ένα μήνα... Και οι δύο είναι super. Οποία και να παρεις δεν κάνεις λάθος. Η Αsus τεχνικά εχει καλύτερα Vrms.
Και στις δύο μπορείς να βάλεις μέχρι Ryzen 9 3950X. Η ASus Prime X570 Pro είναι ελαφρώς καλύτερη! Δες γιατί
https://youtu.be/5zxIAvPFtPk
Είσαι σίγουρος για αυτή σου την επιλογή διότι σε κάποια φορουμ έχω δει ότι προτιμούν την aorus. Και Προσωπικά μου αρέσει λίγο παραπάνω το πορτοκαλί rgb που βγάζει αλλά δεν είναι τεράστιος λόγος για να την πάρω
Και η Aorus όπως σου είπα είναι καλή. Για μένα είναι καλύτερη η Prime Pro. Είναι υποκειμενικό τελικά ποιά θα κρίνεις ότι είναι καλύτερη. Η Asus ότι και να λένε είναι πολύ ανώτερη τεχνολογικά. Πολύ πιο μπροστά
Εξαρτάται και γιατί χτίζεις το pc. Μόνο για gaming πάρε την Aorus
Σου λέω το έψαχνα ένα μήνα. Διάβασμα όχι αστεία. Αν είναι να πάρεις την Aorus πήγαινε καλύτερα στην Aorus X570 Elite. Είναι ακριβώς η ίδια μητρική και πολύ φθηνότερη. Αν θέλεις κάτι παραπάνω αφου δίνεις και δίνεις τα λεφτά παρε την Asus Prime X570 Pro. Θαμε θυμηθείς. Καλύτερη από άποψης Vrms με καλύτερη κάρτα ήχου καλύτερη στις θερμοκρασίες. Θα την έχεις μια ζωή...
Η tuf και η prime pro είναι ακριβώς η ίδια μητρική vrm wise. Η prime pro κουβαλάει περισσότερο rgb και έχει intel lan και πολύ καλύτερο audio codec + usb type c
Αν θες να παρεις κατι αξιοπιστο πιοτικο και να λειτουργει χωρις θεματα και προβληματα,
και να το εχεις και χρονια η λυση ειναι μια... και λεγετε (Asus prime x570 pro)
με το καλυτερο τσιπακι ηχου ( Realtek S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το Crystal Sound 3)