Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
entasis64

μετα από ρυθμίσεις που εκανα απο τοις κριτηκες του astamatitos_pezodromidis για τον επεξεργαστή

To πρώτο πράγμα που έκανα μόλις πήρα τον 3900χ είναι να μπω στο ΒΙΟS και να κλείσω το bost του επεξεργαστή . αμέσως μετά έβαλα 1.088v τα ρεύματα του επεξεργαστή .
άλλαξα τον πολλαπλασιαστή σε 40 . το vsoc το όρισα 1,024 . τα VDDP KAI VDDG τα εβαλα στο 900 και τα 2 απο 700 που ήτανε πριν . το FCLK το έβαλα 1600 και της μνήμες στα 3200 με 1.36 ρεύματα .το BCLK το κλείδωσα στα 100 .

με τα παραπάνω ο επεξεργαστής εχει μόνιμα 4ghz δεν πιάνει πάνω απο 49 βαθμούς σε φουλ laod με 24 νηματα , και τους 44 βαθμούς ως 12πυρινος . ειναι απίστευτα οικονομικός και δροσερός .
όσο για την ψήκτρα κράτιστε την μανησια και θα είστε + 10 βαθμούς πάνω το πολύ εγώ εχω μια assasin 3 στης 400 στροφές .

σε αυτόματες ρυθμίσεις η μητρικές δίνουν παράλογα ρεύματα εχω δει και 1.5v είναι τρελό . μπορεί να τον ανεβάσετε και περισσότερο στα 4,2ghz του έδωσα 1.1724v .

από το να σας πω πόσο καλός επεξεργαστής είναι προτίμησα να σας δώσω ενα παράδειγμα 100% ασφαλές μέσα απο το BIOS να απαλλαγείτε μια για πάντα απο της θερμοκρασίες και να ανεβάσετε την απόδοση του . ειναι καλύτερο να έχεις 12 πυρήνες στα 4.2 παρά 2 στα 4,6 και η υπόλοιπη 10 να κάνουν τραμπάλα με παραλογα ρευματα

Εχω πλέον 48 βαθμούς σε idle και 51 52 σε full stress mode δεν βρήκα βέβαια όλες τοις ρυθμίσεις επειδή έχω την
Asus ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) το VDDP και VDDG ενώ τα έβαζα 900 αυτόματα τα έκανε 1800 βέβαια το pc δουλεύει πολύ καλύτερα τώρα αλλά δεν έφτασα τοις θερμοκρασίες που έγραψε αν και έχω υδρόψυξη επίσης δεν βρήκα και αυτό που λέει έβαλα τον πολλαπλασιαστή στα 40 πριν είχα 55 βαθμούς μόλις άνοιγα το PC πάντως οποιος γνωρίζει το οτιδήποτε θα χαρω πολύ να βοηθήσει ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη