Ψάχνω επεξεργαστή για gaming (μονο για ελαφριά παιχνίδια όπως Minecraft και fortnite) και για το unreal engine 4. Αξίζει να πάρω αυτον ή κάποιον φθηνότερο? Έχω και μια gtx 960 για κάρτα γραφικών
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ψάχνω επεξεργαστή για gaming (μονο για ελαφριά παιχνίδια όπως Minecraft και fortnite) και για το unreal engine 4. Αξίζει να πάρω αυτον ή κάποιον φθηνότερο? Έχω και μια gtx 960 για κάρτα γραφικών
1 Απάντηση
Το unreal engine 4 ειναι κατι σαν το Unity ? Δηλαδη 2D/3D Game design development ? Αν ναι, δεν το λες και ελαφρυ! Το συγκεκριμενο CPU δεν ειναι κατι απλο..αποτελει ενα τερατακι απλως λιγο παλαιοτερης γενιας. Εχω τον 7 3700X με μια NZXT υδροψυξη και απλα παει σφαιρα σε multitasking (5+ προγραμματα ανοικτα + Unity 3D λογο σχολης). Παιζω και παιχνιδια αλλα οχι τα συγκεκριμενα που ανεφαιρες. Δεν μασαει και με μια σχετικα δυνατη καρτα γραφικων κανει μεχρι και σημερα θαυματα. Σκεψου η 1060 3gb μου φτανει 100% και αυτο ειναι ακομη στο 75% load...που σημαινει οτι θα ειμαι κομπλε για παρα πολλα χρονια ακομη με μια πιοο δυνατη καρτα γραφικων σε παιχνιδια οπως Metro Exodus, Pubg, Assasigns Creed κτλ