Μάγκες θέλω άμεση βοήθεια έχω τον Ryzen 5600g στα games έχω συνέχεια frame drops από τα 70 fps παράδειγμα πέφτουν στα 30 μπορώ να κάνω κάτι?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μάγκες θέλω άμεση βοήθεια έχω τον Ryzen 5600g στα games έχω συνέχεια frame drops από τα 70 fps παράδειγμα πέφτουν στα 30 μπορώ να κάνω κάτι?
2 Απαντήσεις
μπορεις να στειλεις ολα τα χαρακτηριστικα του pc? Drivers κτλ φανταζομαι εχεις βαλει ετσι? Τσεκαρε οτι οι δισκοι σου είναι οκ και τρέξε ένα memtest86 για την ram. Δεν είναι λογικό να σου λαγκαρει στο λόλ... Μέχρι και οι Intel 8ης γενικά το παίζουν με 60 fps... Εκτός αν παίζεις 8k... Τσεκαρε επίσης ότι δεν είναι κανένα θέμα με το refresh rate της οθόνης.
Τι γραφικα τρεχεις το παιχνιδι ? Εχεις δει καθολου θερμοκρασίες του APU απο RyzenMaster ? Αν ναι, παρατηρεις σκαμπανευασματα και εκει ? Ταυτοχρονα με την θερμοκρασια τι APU usage εχεις ? Στο εκανε ξαφνικα ενω το ετρεχες μια χαρα δηλαδη ή αλλαξες καποια ρυθμιση Επεξεργαστη/Game graphics ? Αν θες δωσε καποιες παραπανω πληροφοριες μπας και βρουμε τι φταιει. Για αρχη στη θεση σου θα δοκιμαζα να ριξω γραφικα να δω αν φτιαχνει. Γνωμη μου απο τα λιγα που ξερω: πολυ πιθανο να φτανεις 100% APU load και να ριχνει επιδοσεις για να μην κρασαρει ή ακομη χειροτερα κλεισει ο υπολογιστης.
5 Σχόλια
Τα γραφικά τα έριξα κτλπα..τα ίδια επεξεργαστή έχω τον Ryzen 5 5600g με Radeon 7,θα δοκιμάσω αυτό να δω το ποσοστό του επεξεργαστή αλλά μου το κάνω στο league of legends που είναι ελαφρύ.και όχι ο υπολογιστηε φτιάχτηκε χθες και έτσι ήταν από την πρώτη στιγμή δεν το έκανε μετά
Παρα πολυ περιεργο, ειδικα σε τοσο ελαφρυ παιχνιδι. Δες οποσδηποτε θερμοκρασιες - ποσο % usage εχεις σε αυτες τις θερμοκρασιες. Για να ειναι τοσο καινουργιο και να εχεις θεματα υπαρχει πιθανοτητα να εχεις πεσει και σε ελλατωματικο.
Πως ανταποκρινεται σε αλλα παιχνιδια ? Εχεις καποιο single player/offline να τον δοκιμασεις γιατι δυσκολο να βγαλεις συμπερασματα απο ενα μονο παιχνιδι. Τι θερμοκρασιες πιανεις περιπου απο ποσο μεχρι ποσο δηλαδη ? Παντως, σιγουρα, επικοινωνησε το με το μαγαζι που τον αγορασες και εξηγησε τους λεπτομερως τι συμβαινει μηπως τον γυρισεις τωρα που δεν εχουν περασει πολλες ημερες. Θα περασει απο service ή μπορει να το στειλουν και εκτως δεν ξερω αναλογα με ποιους συνεργαζονται για τον ελεγχο των CPU. Μπορει να μεινεις χωρις επεξεργαστη και πανω απο 2 εβδομαδες γιαυτο στο λεω να σε προετοιμασω.