Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
skoupoxylo

Εγω που εχω εναν cpu Intel Core i5-7600 3.5GHz 7th generation αγοραζμενος το 2017 μια gtx 1050 ti 4gb και οθονη asus στα 144hz αξιζει να κανω αναβαθμιση σε αυτον τον cpu? το θελω για gaming ποιο πολυ! ρωταω γιατι το τελευταιο χρονο δεν εχω καλες επιδοσεις στο gaming δηλαδη ενω πιανω καποια καλα fps στο cs go π.χ η οικονα που παιρνω ειναι κακη με ολλα τα video settings low και κουραζει πολυ το ματι...

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vagman_tech

Υποτιθεται πως το CS GO δεν ειναι απαιτητικο παιχνιδι, σκεψου εγω με Ryzen 5 1600 και μια GTX 1060 3GB το επαιαζα μια χαρα αλλα σε 2k 60Hz οθονη. Δηλαδη τουλαχιστον 70-80 fps θυμαμε και δεν ξερω καν αν ηταν low τα γραφικα. Ισως το 144Hz να ειναι πιο απαιτητικο σε GPU resources και να χρειαζεσαι καρτα γραφικων τελικα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει ψαξιμο πριν αγορασεις οτιδηποτε, αλλα θα συμφωνησω με τον προλαλλησαντα οτι μαλλον καλυτερα να μαζεψεις για καλυτερη καρτα γραφικων, εστω και μεταχειρισμενη.

https://www.wepc.com/benchmark/csgo-system-requirements/

Όνομα χρήστη
Rhamnusia

προσωπική άποψη είναι ότι δεν αξίζουν τα χρήματα cpu/mobo για την μετάβαση από την στιγμή πουτ δεν θα αλλάξεις gpu, η διαφορά που θα δείς θα είναι πολύ μικρή, την περιορισμένη απόδοση την έχεις λόγω gpu σε μεγαλύτερο βαθμό

Όνομα χρήστη