Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
giout74

καλησπερα με μια rx 6600 ειμαι οκ με αυτον τον επεξεργαστη παιζω σε 1080p

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

JohnT64

Ανετα, αλλά εκεί που έχουν πεσει οι τιμές, πήγαινε καλύτερα 5600 ή 5600X

6 Σχόλια

giout74

Καλησπέρα δηλαδή μου λες να αλλαξω απο τι καταλαβαινω και το επεξεργαστη μαζι? γιατι ελεγα για αρχη μονο καρτα και μετα λογω οτι τα οικονομικα... Σε ευχαρστω για την απαντηση

JohnT64

όπως το λες. ξεκίνα με την κάρτα και όταν το επιτρέψουν τα οικονομικά σου αλλάζεις και επεξεργαστή. Βέβαια δες και την μητρική σου. Δεν ξερω πια έχεις. Αν έχεις Β550 είσαι οκ, αν έχεις παλαιότερη ή υποδεέστερη , π.χ. Β450 ή 420, 520, πρέπει να αναβαθμίσεις γιατί πανε χαμένες οι δυνατότητες CPU & GPU. Π.χ. δεν θα υποστηρίζουν PCI Express 4.0. έχουν λιγότερα PCIe Lanes κλπ . ρίξε μια ματιά και εδώ https://www.cclonline.com/article/2049/Guide/Motherboards/B450-vs-B550-vs-X570-Which-AMD-Motherboard-Should-You-Buy-/

JohnT64

Είναι μια πολύ αξιόλογη μητρική, την έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετά συστήματα. Οπότε, όπως σου είπα, κάνε αυτό που λες. Πάρε την κάρτα για αρχή και όταν επιτρέψουν τα οικονομικά σου, αλλάζεις, κυρίως, μητρική και επεξεργαστή....αν θέλεις!! Με R5 3600, RX 6600 και μια B550 θα δώσεις αρκετή ώθηση στο σύστημα σου.

Όνομα χρήστη